Copenhagen Health Pro Edition

Läs mer om Copenhagen Health här:

2 Produkt(er)

Vägen till vackrare hud och en starkare kropp

Copenhagen Healths Collagen Pro Edition är framtaget för att förstärka din naturliga skönhet och stödja kroppens viktiga funktioner som hud, muskler, bindväv, hårväxt, immunförsvar etc. Detta effektiva tillskott består av 100% rent hydrolyserat kollagen och lättabsorberade vitaminer C & D3 och Biotin, som tillsammans bildar en unik kombination.

Kollagenpulvret innehåller en sammansättning av de viktigaste aminosyrorna, är kliniskt och dermatologiskt testat med bevisade resultat, vilket ger dig en pålitlig produkt som du kan lita på och integrera i din skönhetsrutin.

Collagen Pro Editions neutrala smak och förmåga att snabbt lösas upp i vatten eller enkelt tillsättas i mat gör det enkelt att tillsätta produkten utan att ändra smak eller konsistens.

Copenhagen Health erbjuder kollagenprodukter i två smaker med kollagenkällorna marin (fisk) och bovin (nötkreatur), så att du kan välja efter dina personliga preferenser.

Varför ta kollagentillskott?

Som kroppens primära strukturprotein spelar kollagen en avgörande roll för att bibehålla hudens elasticitet och stödja kroppens vitala funktioner. När vi åldras minskar kroppens naturliga produktion av kollagen, vilket kan leda till att huden förlorar sin fasthet och elasticitet, samt att rynkor och stelhet i kroppen ökar. Genom att tillföra kollagen till din kost kan du hjälpa till att stödja dessa områden, förbättra hudens utseende och stödja kroppens övergripande rörlighet.

Om du letar efter en kollagenprodukt som förbättrar hudkvaliteten, stöder vitala kroppsfunktioner och hårväxt, är Collagen Pro Edition det perfekta valet!

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.