Copenhagen Health +

Läs mer om Copenhagen Health + produkter här:

2 Produkt(er)

Förbättra ditt välbefinnande och din skönhet med Collagen+

Copenhagen Health Collagen+ är utformat för att förstärka din naturliga skönhet och stödja kroppens funktioner. Detta kraftfulla tillskott består av 100% rent hydrolyserat kollagen och lättabsorberat C-vitamin, vilket är nyckeln till att förbättra hudens utseende, minska synligheten av rynkor och stödja kroppens funktioner.

Kollagenpulvret innehåller en sammansättning av aminosyror, är kliniskt och dermatologiskt testat med bevisade resultat, vilket garanterar dig en pålitlig och trovärdig produkt som du kan lita på för att boosta din skönhetsrutin.

Copenhagen Health erbjuder produkter med två olika kollagenkällor: marin (fisk) och bovin (nötkreatur), så att du kan välja efter dina personliga preferenser.

Collagen+ - en enkel del av din dagliga rutin

Collagen+ är utformad för att passa in i din dagliga rutin på ett enkelt och smidigt sätt. Med sin neutrala smak och förmåga att snabbt lösas upp i vatten, te, kaffe eller i mat, kan du enkelt integrera produkten utan att ändra smak eller konsistens.

Varför ta kollagentillskott?

Som kroppens primära strukturprotein spelar kollagen en avgörande roll för att bibehålla hudens elasticitet och stödja kroppens vitala funktioner. När vi åldras minskar kroppens naturliga produktion av kollagen, vilket kan leda till att huden förlorar sin fasthet och elasticitet, samt att rynkor och stelhet i kroppen ökar. Genom att lägga till kollagen i din kost kan du hjälpa till att stödja dessa områden, förbättra hudens utseende och stödja kroppens övergripande rörlighet.

Prova Copenhagen Health Collagen+ imorgon och känn skillnaden på din egen kropp - beställ idag!

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.