Codage

Läs mer om Codage hudvård
Varumärket Codage | Codage Serum

30 Produkt(er)

Codage – exklusiv hudvård för alla behov

Codage grundades 2010 av Julien och Amandine Azencott, som kommer från en familj med läkare och farmaceuter. De två syskonen vill skapa exklusiv och effektiv hudvård för alla behov och alla hudtyper. Codage har ett eget laboratorium i södra Frankrike, varifrån de designar och tillverkar alla sina produkter. Alla hudvårdsprodukter är 'Made in France', veganska och gjorda med naturliga ingredienser.

Vilket Codage-serum ska jag välja?

Codage är uppbyggt kring ett antal olika serum, som är noggrant anpassade efter hudens olika behov. Baserat på din hudtyp, behov och ev hudproblem hittar du det serum som passar dig bäst. Det utvalda serumet kombineras med din dagliga hudvård som även finns i Codages stora utbud av krämer och masker. Utöver de unika och exklusiva serumen kan du även hitta en rad basprodukter, ansiktsmasker och kroppsvård från Codage. Alla serum från Codage kan kombineras med annan hudvård eller användas ensamma efter behov.

Codage Serum No. 1

Codage Serum No. 1 är ett intensivt återfuktande serum som är särskilt bra för torr hud som behöver extra fukt och näring. Serumet gör din hud mjukare och smidigare. Detta serum behöver en kräm att binda till. Det måste därför användas som sista serum om du använder flera serum.

Codage Serum No. 2

Codage Serum No. 2 ger vård och balans till normal, kombinerad och fet hud som tenderar att ha orenheter. Serumet är därför särskilt bra för dig som upplever hud med akne hela tiden eller periodvis. Detta serum har en mattande effekt och jämnar ut huden.

Codage Serum No. 3

Detta Codage-serum återfuktar huden med hyaluronsyra och stimulerar bildningen av nya hudceller. Serumet har utvecklats speciellt för trött hud med tecken på åldrande. Det innehåller peptider som hjälper till att minimera linjer i huden.

Codage Serum No. 4

Codage Serum No. 4 hjälper till att minska mörka fläckar och pigmentförändringar i huden. Serumet passar därför dig som har tendens till pigmentering, mörka fläckar, andra ojämnheter eller helt enkelt vill ha en mer enhetlig hudton.

Codage Serum No. 5

Ett anti-age serum, som används när du upplever de första fina linjerna i huden. Serumet tränger djupt in i huden, varifrån hyaluronsyra frigörs i det nedre lagret och korrigerar linjerna i huden.

Codage Serum No. 6

Ett intensivt anti-aging serum som fungerar effektivt på alla tecken på åldrande i huden. Serumet gör din hud fastare och jämnare, med färre linjer och färgskillnader. Detta serum är för dig som önskar en intensiv anti-aging behandling.

Codage Serum No. 7

Serum No. 7 från Codage hjälper till att lugna känslig hud och minskar hudrodnad. Serumet innehåller lugnande, återfuktande och reparerande ingredienser som är bra för rodnad, kliande, irriterad och uttorkad hud.

Codage Serum No. 8

Detta Codage serum är gjort på en unik oljeform, som bidrar med massor av fukt, skydd, förnyelse och anti-aging fördelar. Serumet används på natten, där det arbetar sig in i huden. Den kan användas av alla hudtyper, men är särskilt bra för kombinerad och fet hud.

Codage Serum No. 10

Serum No. 10 är ett ögonserum som hjälper till att minska trötthetstecken och ålderstecken runt ögonen. Serumet innehåller bl.a. alger och anti-aging ingredienser, som även förebygger rynkor och fina linjer. Ögonserumet har tagits fram speciellt för dig över 25+ års ålder.

Hudvård för alla hudtyper

Förutom de många serumen hittar du hos Codage även en rad basprodukter som t.ex deras Codage Micro Peeling Mask, Codage Moisturizing Mask, Codage Micellar Water och en rad ansiktskrämer. Rengöringsprodukterna, krämerna och maskerna är bra att använda tillsammans med ditt serum för att skapa en komplett hudvårdsrutin. Du kan köpa de många läckra hudvårdsprodukterna från Codage på Med24.se.


Se det stora utbudet av Codage på Med24.se - vi erbjuder snabb och säker leverans med fri frakt från 499 kr.

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.