Cocoa Brown

Vill du ha en härlig solbränna utan att behöva spendera flera timmar i solen eller i solariet? Då är Cocoa Brown din räddning! De underbara brun-utan-solprodukterna inkluderar allt från brun-utan-solmousse och lotion till kroppsskrubb och appliceringshandskar. Läs mer om Cocoa Brown här.

10 Produkt(er)

Cocoa Brown ger dig en jämn, gyllenbrun färg - helt utan ränder

Cocoa Browns resa går tillbaka till 2012, då Cocoa Brown One hour tan lanserades. Sedan 2012 har det hänt mycket; Cocoa Brown har revolutionerat marknaden för brun-utan-solprodukter och har fått flera positiva recensioner och utmärkelser världen över.

Skaparen bakom Cocoa Brown är Marissa Carter, som själv har fått otaliga spraytans genom åren och upplevt de utmaningar som kan förknippas med det. Till exempel nämner hon att hon efter en natts spraytan vaknade med en läcker, gyllene färg, vilket i och för sig inte var något fel på; problemet var bara att den gyllene färgen även hade skavt av sig på hennes barn! Denna upplevelse var just utgångspunkten för Cocoa Brown, som med utvecklingen av Cocoa Brown One hour tan gjorde det möjligt för konsumenterna att uppnå en gyllenbrun färg på bara en timme utan att behöva tillbringa natten med färgen på. Dessutom har Cocoa Browns brun-utan-solprodukter en oparfymerad formula, så du slipper den skarpa och välbekanta lukten av brun-utan-sol när färgen utvecklas.

Så här använder du Cocoa Browns brun-utan-solprodukter:

För att uppnå bästa resultat krävs också den bästa rutinen. Därför blir det otroligt viktigt att både förbereda huden och underhålla färgen efteråt, så att du uppnår ett jämnt och hållbart resultat. Som tur är har Cocoa Brown tagit fram effektiva produkter för både förberedelse, applicering och underhåll.

Steg 1: förberedelse

Ränder, fläckar och ojämnheter kan lätt uppstå vid applicering av brun-utan-solprodukter. Som tur är kan du med en bra bodyscrub uppnå ett jämnare och mer enhetligt resultat. Cocoa Brown Tough Stuff är just en effektiv bodyscrub som både tar bort döda hudceller och brun-utan-solrester och lämnar huden mjuk och len, redo för ny applicering. Bodyscrubben är skonsam och lätt att använda, den masseras enkelt in i huden varje dag under dagarna fram till appliceringen av brun-utan-solprodukten, och kommer att lämna din hud silkeslen och redo för den där läckra gyllenbruna glöden.

Step 2: applicering av Cocoa Brown brun-utan-sol

En bra appliceringshandske är viktig för en jämn och vacker applicering av brun-utan-sol. Cocoa Browns urval av appliceringshandskar inkluderar Cocoa Brown Pink Tanning Mitt, Cocoa Brown Deluxe Double-Sided Tanning Mitt och Cocoa Brown Velvet Thumb Tanning Mitt, så att du kan välja precis den handske som passar dina behov.

Till exempel, när du ska applicera Cocoa Brown One hour tan, spraya lite av produkten på appliceringshandsken och applicera sedan produkten på huden i försiktiga, cirkulära rörelser. Du kan välja att låta Cocoa Brown One hour tan sitta i 1, 2 eller 3 timmar, beroende på hur mörk färg du vill ha.

Step 3: underhåll

De flesta av Cocoa Browns self tan produkter håller upp till 7 dagar om du ser till att huden får mycket fukt och vård. Det är idealiskt att använda en läcker bodylotion med vårdande och återfuktande ingredienser.

Step 4: borttagning

Om olyckan skulle vara framme och du har fått streck på huden efter applicering, eller om du helt enkelt vill förbereda huden för ett nytt lager av brun-utan-sol, är Cocoa Brown Fresh Start Self Tan Eraser idealisk. I stället för att försöka skrubba bort ränderna med en skrubbhandske applicerar man helt enkelt produkten på torr hud och låter den sitta i 5-10 minuter och den kommer försiktigt att ta bort färgen.

Cocoa Browns breda urval av brun-utan-solprodukter

Cocoa Browns sortiment av brun-utan-solprodukter innehåller både brun-utan-solskum och brun-utan-sollotion, så du kan välja den produkt som passar dig bäst:

Cocoa Brown 1 Hour Tan

Storsäljaren från Cocoa Brown skiljer sig från andra brun-utan-solprodukter på marknaden genom att färgen utvecklas på bara en timme, därmed kan du snabbt och enkelt uppnå den vackra, gyllenbruna färgen – även i en hektisk vardag där du inte har tid att vänta flera timmar på att färgen utvecklas! Cocoa Brown one hour tan har också en doft av blommor och varar upp till 7 dagar. Cocoa Brown one hour tan finns i medium, dark och extra dark.

Cocoa Brown Gentle Bronze

Med denna brun-utan-sollotion från Cocoa Brown slipper du krånglet med att applicera brun-utan-solmousse och den tillför även extra fukt till huden samtidigt som du får en vacker, gyllene kulör. Cocoa Brown Gentle Bronze kan appliceras varje dag och ger dig därför bra kontroll då du gradvis kan intensifiera färgen.


Få en läcker, gyllenbrun färg med brun-utan-solprodukterna från Cocoa Brown. Köp på Med24.se - billigt, tryggt och enkelt!

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.