CND

CND Vinylux banner

CND står för Creative Nail Design och är ledande inom nagel- och handvård. CND ligger i framkant när det gäller att utveckla nagelprodukter som kombinerar skönhet och vård.

CND Historia | CND Vinylux | CND Nagelvård | Vad är CND Shellac?

95 Produkt(er)

CND - Pionjärer inom skönhet och nagelvård

Creative Nail Design, mer känt som CND, är en global ledare inom professionell nagel-, hand- och fotvård. Sedan starten har CND legat i framkant när det gäller att utveckla innovativa nagelprodukter som kombinerar skönhet och vård. Med ett brett utbud av effektiva nagelprodukter, från den revolutionerande CND Shellac till den vårdande CND SolarOil, erbjuder CND lösningar som inte bara förbättrar dina naglars skönhet, utan också deras hälsa.

CND fortsätter att sätta standarden inom nagelvårdsindustrin genom att ständigt förnya och utveckla produkter som uppfyller de högsta kraven på kvalitet och effektivitet. Oavsett om du är professionell eller en skönhetsentusiast, erbjuder CND en lösning som uppfyller dina behov och överträffar dina förväntningar. CND är valet för dig som vill ha den ultimata kombinationen av skönhet och vård för dina naglar.CND Vinylux - Innovation inom nagellack - CND nagellack

CND Vinylux nagellack tar det ett steg längre genom att erbjuda en nagelfärg som håller i upp till 7 dagar när den används med CND Vinylux topplack. Med tiden hjälper CND nagellack också till att stärka naglarna, medan dess unika formula ger en hållbar och chip-resistent finish som inte kräver ett baslack. Med en snabbtorkande finish och ett brett utbud av CND-nagellacksfärger är CND Vinylux det perfekta valet för dig som vill ha salongskvalitet hemma.Nagelvård från CND

CND står inte bara för exceptionell kvalitet och innovation, utan också för ett engagemang för skönhet och välbefinnande. Från hållbarheten hos CND nagellack till de vårdande egenskaperna hos CND Rescuerxx Daily Kreatin Treatment, CND SolarOil och CND Hand Cream, är varje produkt noggrant utformad med användarens behov och önskningar i åtanke. Genom att välja CND väljer du en lösning som ger både skönhet och hälsa till dina naglar.

CND Rescuerxx Daily Keratin Treatment - räddningen för skadade naglar

CND Rescuerxx Daily Kreatin Treatment är en daglig keratinbehandling som är utformad för att intensivt reparera och stärka försvagade eller skadade naglar. Den vårdande formulan är berikad med keratinprotein och jojobaolja, som tillsammans förbättrar naglarnas kondition efter bara några veckors användning. CND Rescuerxx är lätt att applicera och använda. Pensla ett tunt lager på nageln 2-3 gånger om dagen och efter 30 minuter kan du applicera CND Solar Oil för att ge extra näring och vård till nageln.

CND SolarOil - ett mirakel för naglar och nagelband

CND SolarOil är CND:s prisbelönta nagelolja som är känd för sin djupgående vård av naglar och nagelband. Den unika blandningen av naturliga oljor återfuktar och återställer nagelbanden samtidigt som den främjar starka och friska naglar. CND SolarOil är ett måste i din dagliga nagelvårdsrutin för optimala resultat.

CND Cuticle Eraser - en revolutionerande produkt för nagelbandsvård

CND Cuticle Eraser är ett måste för effektiv nagelbandsvård. Denna avancerade produkt är skapad för att mjuka upp och exfoliera nagelbanden, vilket minskar behovet av att klippa dem. Den unika formulan är berikad med en kraftfull blandning av alfahydroxisyror som förbättrar texturen på huden runt naglarna, främjar en sund nageltillväxt och förebygger skador på nagelbanden. Med regelbunden användning av CND Cuticle Eraser kan du få friska och vackra naglar samtidigt som du bevarar nagelbandens naturliga hälsa och elasticitet.Vad är CND Shellac?

CND Shellac har omdefinierat branschen med sin banbrytande teknik som ger en långvarig, spegelliknande finish utan att skada nageln. CND Shellac är känt för sin robusta hållbarhet och snabba torktid och ger upp till 14 dagars felfria naglar. Med en palett av färgglada alternativ är CND Shellac-färger utformade för varje stil och tillfälle, så att dina naglar alltid ser professionellt omhändertagna ut.

CND Shellac är en exklusiv produkt som är reserverad för professionella användare, såsom kosmetologer och tekniker som är specialutbildade i CND:s metoder. Därför är den inte fritt tillgänglig för privata konsumenter. Det rekommenderas därför att du söker behandling på en CND-certifierad klinik om du vill ha den äkta Shellac-upplevelsen. 

För dig som vill applicera gelpolish hemma finns det gelprodukter som är utformade för hemmabruk. På Med24.se säljer vi gelpolish och gellack från varumärken som Depend, LAQ Shield och NailFreak, som är lämpliga för hemmabruk.


Se det stora urvalet av CND nagellack och andra nagelvårdsprodukter från CND på Med24.se. Vi strävar alltid efter snabb leverans, och du kan alltid få fri frakt från 499 SEK.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.