Claessens Kids

Kidsleep
7 Produkt(er)

Claessens Kids - Lär ditt barn goda sovvanor

Claessens Kids är ett schweiziskt varumärke som producerar innovativa kvalitetsprodukter för barn i åldrarna 0-9 år. Idéen bakom Claessens'Kids kom till Vincent Claessens, far till sex barn och grundare av märket, när han insåg att många föräldrar kämpar med sina barns sovvanor. Det är mycket vanligt att små barn vaknar för tidigt eller vaknar flera gånger under natten. På samma sätt, att lägga barn är för många föräldrar en mycket lång och utmanande process. 

Vincent Claessens hittade en innovativ och pedagogisk lösning som kan vara till hjälp för att stabilisera barnets sovvanor, den första nattlampan med en alarmdisplay för barn. Efter denna fantastiska uppfinning fortsätter Claessens'Kids att överraska oss med nya, enastående produkter.

Claessens'Kids syfte är att skapa goda sovvanor för barn genom att tala om när det är dags att vakna och när det är dags att gå och lägga sig. Alla produkterna är avsedda för att göra det enklare för hela familjen, så att mamma, pappa eller andra familjemedlemmar kan få den sömn de behöver.

Claessens'Kids sortiment innehåller:

Kid'Sleep Classic - en bra barnväckarklocka som kan användas både som lampa och väckarklocka med sömnträningsfunktion. Den har en animerad LCD-skärm som visar en figur som sover eller är vaken. Produkten har 2 inställningar (nattid och vila) samt 3 olika ljusstyrkor.

Kid'Sleep Moon är märkets senaste sovträningsmodell - skillnaden mellan Kid's Sleep Classic och Kid's Sleep Moon är att Kid's Sleep Moon har många nya funktioner bl.a. snart läggdags och väckning med 10 minuters nedräkning. Utöver detta har produkten 4 alarminställningar, 4 vaggvisor, 4 ljusstyrkeinställningar, dessutom har den 3 inställningar för - natt, vila och helg.


Kid'Sleep Clock - fungerar som väckarklocka och sovtränare, en analog klocka och en digital display med en sovande eller vaken figur som visar barnet när det är dags att vakna. Den digitala displayen gör också barnet bekant med klockan. Den har 3 alarminställningar och volymen ökar gradvis tills barnet vaknat.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.