Cetaphil


Med Cetaphil får du skonsam och effektiv hudvård speciellt framtagen för känslig hud. Skäm bort din känsliga hud med Cetaphil och upplev skillnaden varje dag. Läs mer om Cetaphil här

18 Produkt(er)

Cetaphil - specialiserad hudvård för känslig hud

I 75 år har Cetaphil varit dedikerade till att främja hudvetenskap för att ge dig de bästa hudvårdslösningarna för känslig hud. Cetaphil specialiserar specifikt sina hudvårdsprodukter för alla typer av känslig hud.

Historien

Från beskedna rötter i Texas skapades Cetaphil av en farmaceut för att hjälpa patienter att effektivisera behandlingen av deras känsliga hud.

Cetaphil lanserades 1947 och släppte sin första produkt Cetaphil Cleansing Lotion, nu känd som Cetaphil Gentle Skin Cleanser. Cetaphil, med hudvårdsprodukter för känslig hud, blev snabbt erkända för sina effektiva men skonsamma produkter, och började växa i takt med att varumärket främjade medvetenheten om känslig hud.Med en vision om att förbättra möjligheterna för känslig hud

Idag är Cetaphil ännu mer dedikerade till att leverera banbrytande hudvård för känslig hud, göra noggrann forskning samt arbeta nära tillsammans med dermatologer för att bättre förstå människors behov och för att främja dermatologisk hudvård för alla.

Cetaphil har haft ett stort förtroende i 75 år, och rigorösa kliniska tester utförs kontinuerligt för att behålla deras rykte som det första rekommenderade hudvårdsmärket för känslig hud av läkare i USA och andra länder runt om i världen. Idag är Cetaphil tillgängligt i mer än 70 länder världen över och erbjuder ett brett utbud av dagliga produkter för dina hudvårdsbehov, allt från rengöring till fuktighetskrämer för känslig hud.Cetaphil - börja din dag med rätt hudvård

Känslig hud kan reagera på vissa ingredienser eller miljöer. Oavsett vilken hudvård du väljer är det viktigt att skapa en stabil hudvårdsrutin för känslig hud som passar din vardag. Välmående hud får dig att se fräsch ut och känna dig bekväm.

Korrekt hudvård är därför ofta nyckeln till en ren och strålande hud. Även med ett stort utbud av hudvårdsprodukter och behandlingar tillgängliga, är det inte svårt att upprätthålla en daglig hudvårdsrutin för en hälsosammare hud. Cetaphil anser att kärnan i en effektiv hudvårdsrutin är:

  • En rengöring som är anpassad till din hudtyp
  • En återfuktande dagkräm som ger näring och skyddar din hud
  • Dagligt solskydd
  • En nattkräm som bevarar hudens fuktighet under natten
  • Vård för det känsliga området runt ögonen
  • Glöm inte att ta hand om resten av kroppen


Daglig hudvårdsrutin med Cetaphil

  • Rengöring: Börja din morgon med att rengöra ansiktet för att ta bort smuts och överflödig olja. Använd Cetaphil Cleanser för en skonsam men effektiv rengöring. Massera försiktigt in produkten i huden med cirkulära rörelser och skölj sedan med ljummet vatten.
  • Återfukta: Applicera Cetaphil Facial Moisturizer på ansikte och hals. Denna fuktkräm är speciellt framtagen för att ge djup återfuktning utan att täppa till porerna, vilket gör den idealisk för daglig användning.
  • Solskydd: Även om det inte ingår i Cetaphil, är det viktigt att applicera solskyddsmedel varje dag för att skydda huden från skadliga UV-strålar.
  • Natt: Upprepa rengöringsprocessen med Cetaphil Cleanser före sänggåendet för att ta bort smink och dagens orenheter. Avsluta med Cetaphil Facial Moisturizer för att ge näring och reparera huden över natten.

Genom att följa denna rutin dagligen med Cetaphils produkter, säkerställer du att din hud förblir ren, återfuktad och skyddad.

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.