Cera di Cupra

Cera di Cupras visionen är att alla kvinnor ska ha rätt till välvårdad hud – utan att det behöver kosta en förmögenhet. Just därför har Cera di Cupra tagit fram ett brett utbud av hudvårdsprodukter som innehåller allt från handkräm och dagkräm till hudtonic och nattkräm. Läs mer om de läckra hudvårdsprodukterna från Cera di Cupra här.

14 Produkt(er)

Historien bakom Cera di Cupra

De läckra hudvårdsprodukterna produceras enligt det unika receptet som Nicola Ciccarelli skapade 1957 och har sedan dess gett otaliga kvinnor märkbara och synliga resultat. De läckra hudvårdsprodukterna produceras enligt det unika receptet som Nicola Ciccarelli skapade 1957 och har sedan dess gett otaliga kvinnor märkbara och synliga resultat.

"Alla kvinnor har rätt till välvårdad hud"

Cera di Cupras vision är att alla kvinnor ska ha rätt till välvårdad hud – utan att det behöver kosta en förmögenhet. Just därför har Cera di Cupra tagit fram högeffektiva hudvårdsprodukter riktade till olika hudtyper och åldrar, så att du kan hitta den hudvårdsprodukt som passar din hud bäst.

Cera di Cupras breda utbud av hudvårdsprodukter

Cera di Cupras sortiment täcker allt från handkräm och dagkräm till rengöringsservetter och hudtonic och är uppdelat i olika serier med olika syften, så att du kan få en hudvårdsrutin som passar till din hud. Serien för torr hud är t.ex. berikad med glycerin och jungfru bivax, som gör huden mjuk och välvårdad. Deras anti-aging-serie har tagits fram för att strama upp hudens översta lager, medan bianca-serien skyddar mot vind, väder och föroreningar.

Några av Cera di Cupras bästsäljare inkluderar:


Cera di Cupra Rosa

Denna kräm fungerar både som dag- och nattkräm och innehåller bl.a. glycerin och jungfru bivax, som har återfuktande egenskaper, så att huden lämnas mjuk och välvårdad.

Cera di Cupra Handkräm

Cera Di Cupra Handkräm är speciellt framtagen för att skydda och mjukgöra händerna och passar dig som tenderar att ha spruckna, sträva eller röda händer. Handkrämen är berikad med bl.a. vitamin H, jungfru bivax och glycerin, som har särskilt närande och återfuktande egenskaper.

Cera di Cupra Anti-age Kräm

Cera Di Cupra Anti Age Creme är en anti-aging ansiktskräm som stramar upp hudens översta lager samtidigt som den minskar fina linjer och rynkor. Huden lämnas därmed silkesmjuk, fast och spänstig. Krämen innehåller bl.a. ingredienserna betain, avokadoolja och veteproteiner samt jojobaolja som återfuktar huden.


Köp de effektiva hudvårdsprodukterna från Cera di Cupra billigt på Med24.se - billigt, tryggt och enkelt!

pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.