Canosan

Canosan är ett naturligt tillskott utformat för att stödja och upprätthålla normal funktion i lederna hos katter och hundar. Läs mer om Canosan här!

3 Produkt(er)

Canosan - naturens eget "smörjmedel"

Canosan är ett fodertillskott designat för att stödja funktionen av lederna hos både hundar och katter led. Detta uppnås genom att ge djuren naturliga näringsämnen via tillskottet. Många hundar och katter kan vara motvilliga att ta medicin eller tillskott, men Canosan är formulerad med en smak som gör det till en läcker godbit för de flesta husdjur.

Varför Canosan?

Cirka 50% av alla hundar över 6 år upplever smärta och stelhet i lederna. Detta kan bero på naturligt åldrande, slitage eller utveckling av sjukdomar som artros. Canosan används för att stärka och underhålla rörelseapparaten hos hundar och katter. Det är viktigt att vara uppmärksam på tecken på ledproblem hos ditt husdjur och söka råd från en veterinär om det behövs.

Om Boehringer Ingelheim

Canosan är en del av Boehringer Ingelheim Animal Health, en forskningsbaserad veterinärmedicinsk verksamhet med en global närvaro i 99 länder. Med över 10.000 anställda över hela världen är Boehringer Ingelheim dedikerad till att förbättra djurs hälsa globalt.Vad gör Canosan?

Canosan är utformad för att ge lederna de nödvändiga näringsämnena. Detta tillskott innehåller GLME, som är ett extrakt från den grönläppade musslan, rik på naturliga glykosaminoglykaner. Dessa omvandlas till ämnen som redan finns i djurets kropp och bidrar till  brosket som skyddar lederna. Genom regelbunden fodring med Canosan stöds ledernas naturliga funktion.

Canosan är lämplig för valpar, kattungar, unghundar, vuxna och äldre djur och fungerar som ett stöd för hundar och katter med ledproblem. Det kan tryggt kombineras med andra behandlingar som din veterinär kan föreslå, inklusive smärtkontroll och antiinflammatoriska medel.Så här doserar du Canosan:

Canosan kan ges separat eller tillsammans med din husdjurs vanliga kost. Var uppmärksam på att inte ge Canosan till husdjur med skaldjursallergi.

Du kan se doseringen av Canosan här:

Dosering av Canosan 600 mg tabletter för katter:

Vikt Tabletter per dag 1 burk räcker till cirka:
< 5 kg 1 tablett 60 dagar
5-10 kg 2 tabletter 30 dagar
> 10 kg 3 tabletter 20 dagar

Dosering av Canosan pellets för hundar:

Vikt Mått per dag 1 burk räcker till cirka:
< 10 kg ½ mått 180 dagar (6 månader)
20-30 kg ¾ mått 120 dagar (4 månader)
30-40 kg 1 mått 90 dagar (3 månader)
40-50 kg 1 ¼ mått 75 dagar (2,5 månader)
> 50 kg 1 ½ mått 60 dagar (2 månader)

Dosering av Canosan 2 g tabletter för hundar:

Vikt Tabletter per dag 1 burk räcker till cirka:
< 5 kg 1 tablett 60 dagar
5-10 kg 2 tabletter 30 dagar
> 10 kg 3 tabletter 20 dagar
Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.