Canesten

2 Produkt(er)

Vanliga symtom på svamp i slidan och runt slidan är klåda och brännande. Svampinfektionen börjar i slidan och sprider sig ofta till slidan, där symtomen visas som brännande, rodnad och svullnad av blygdläpparna. En luktfri, tjock, vit och kornig utflöde kan också förekomma. De flesta kvinnor med svamp i slidan har svamp både i slidan och på huden runt slidan.

Med Canesten behandlas svampinfektionen i underlivet snabbt och effektivt. Canesten är ett väl dokumenterat läkemedel som innehåller det svampdödande medlet Clotrimazol.

Canesten kräm vs. stikpiller

Med Canesten kan du både få vaginala stolpiller och kräm, och båda behandlingsformer är effektiva, men användningsområdet är olika. Canesten stolpiller (vaginala tabletter) är för behandling av svampinfektionen i slidan, och du kan nöja dig med denna enstaka förpackning, om du inte upplever symptom vid slidöppningen.

Om du däremot har klåda och brännande vid slidöppningen rekommenderas det att du använder både Canesten-kräm och Canesten-stikpiller (vaginala tabletter). Med Canesten kombinationspaket får du båda produkterna så att du snabbt kan börja behandla svamp i slidan och de obehagliga symptom som följer med infektionen.Användning av Canesten

Canesten kan användas av de flesta kvinnor över 15 år, men det finns vissa försiktighetsåtgärder som du bör vara uppmärksam på. Vi rekommenderar därför att du alltid läser bipacksedeln och kontrollerar om du tål alla innehållsämnen.

Canesten för gravida

Många kvinnor upplever svampinfektioner i samband med sin graviditet eftersom det sker många förändringar i kroppen. Om du upplever svampinfektioner bör du först kontakta din läkare så att ni tillsammans kan avgöra om Canesten kan användas som behandling av din svampinfektion.

Canesten kräm för män

Män kan också få svamp, men det är inte alla män som upplever symptom på infektionen. Som man bör du bara behandla svamp om du upplever symptom och efter din läkares anvisning.

Får man ha sex när man använder Canesten?

Infektionen kan riskera att överföras till din partner samt säkerheten för kondomer, gjorda av latex, kan vara nedsatt. Därför bör du undvika sex tills infektionen är borta och under behandlingen med Canesten.


Köp Canesten enkelt och säkert hos Med24.dk, där vi har diskret leverans! Vi har snabb leverans samt möjligheten att få fri frakt.

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.