Solaray Cal-Mag - Kalcium Magnesium

6 Produkt(er)

Cal-Mag Citrat 1:1 är ett kosttillskott som består av kalcium och magnesium. Cal-Mag finns i flera olika varianter, allt efter behov

Cal-Mag Citrate 1:1 från Solaray är kosttillskott med kalcium och magnesium i förhållandet 1 till 1. Kalcium och magnesium kombineras i denna produkt där de stödjer varandra. Produkten innehåller också vitamin D3. 

Magnesium stöder absorptionen av kalk i blodet och vidare ut i skelettet.

Vitamin D3 öppnar ”fönstret till skelettet". Det hjälper till att absorbera kalk och magnesium. För att öka absorptionen av D-vitamin rekommenderas att man tar ett tillskott med olja.

Cal-Mag är ett citrat. Citrat är en syraform som inte är beroende av föda. Det är inte nödvändigt att äta mat med din kalkkapsel, som det normalt rekommenderas.

Du bör ta ditt kallktillskott på kvällen eftersom det är på natten kroppen återuppbyggs och behöver extra mineraler och vitaminer.

Kalcium som även kallas kalk, bidrar till bibehållandet av skelett, tänder och muskelfunktion.

Några av Cal-Mags produkter från Solaray innehåller också vitamin K2. Detta vitamin tillsätts eftersom det bidrar till en sund uppbyggnad av skelettet. Du bör dock vara medveten om att du ska prata med din läkare innan du tar vitamin K2 om du tar blodförtunnande läkemedel.

Solaray Cal-Mag Citrat 1:1 innehåller också små doser persilja, vattenkrasse och maskros.

Alla har inte behov av kalktillskott. Du bör titta på din allmänna hälsa, ålder och kost. När man är 25 börjar man förlora benmassa. Därför är det viktigt att fokusera på hälsosam kost och motion. Kött, mejeriprodukter och gröna grönsaker bidrar i allmänhet till att upprätthålla en sund och stark benstomme.

Kosttillskott bör endast användas efter överenskommelse med läkare eller vårdgivare av gravida kvinnor eller barn under 1 år. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och bör alltid förvaras utom räckhåll för barn

Fri frakt över 499 kr

med DHL

30 dagars returrätt

30 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.