By Stær

Danskdesignade hårtillbehör för både barn och vuxna, som hjälper dig att uttrycka din personliga stil, i en prisklass för alla. Utforska vårt stora urval av By Stær-hårsnoddar, hårklämmor och andra tillbehör, eller läs mer om det danska varumärket här.

82 Produkt(er)

By Stær - Danska handgjorda håraccessoarer för både stora och små

Materialisten Camilla S. Stær startade märket By Stær 2014, då hon hade svårt att hitta fina, prisvärda håraccessoarer till sin egen dotter. Under åren har det bara utvecklats med By Stærs hårpynt och tillbehör, som nu säljs både i Danmark och utomlands. Företaget består av två märken: Bow's by Stær, som täcker håraccessoarer för barn från 0-14 år, och By Stær, där produkterna är designade för tonåringar och vuxna. Produkterna kan dock användas av alla och oavsett ålder och kön.

Hos By Stær hittar du allt du behöver för att snabbt och enkelt sätta en fin frisyr med det där lilla extra. I sortimentet hittar du både vackra hårklämmor, oumbärliga basic delar såsom hårnålar, stora scrunchies och en mängd hårsnoddar i alla regnbågens färger. Oavsett om du vill ha ett neutralt, klassiskt eller feminint utseende så kommer du garanterat att hitta en håraccessoar från By Stær som passar din stil och produkterna ligger också i en prisklass där alla kan delta.

Hårtillbehör av hög kvalitet för alla stilar

By Stær designar alla sina produkter själva och varje del är handgjord av bra material, så du är garanterad hög kvalitet och danskt hantverk. Oavsett om du köper en By Stær-hårklämma, en By Stær-hårsnodd eller något annat, kan du vara säker på att du får en produkt som inte sliter på håret. Alla håraccessoarer är i största möjliga mån tillverkade av oeko-tex certifierade material och alla metalldelar är nickelfria. Utforska det stora produktsortimentet och styla dig med By Stærs fina och färgglada hårtillbehör!

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.