Bondi Sands


Vita sandstränder, blå himmel och en vacker solbränna; den australiensiska sommaren kan ge dig allt. Men istället för att åka hela vägen till Australien för att få den där härliga solbrännan, tar Bondi Sands den australiensiska sommaren direkt till dig! Läs mer om de prisbelönta, veganska brun-utan-solprodukterna här.

56 Produkt(er)

Bondi Sands – den bästa brun-utan-sol på marknaden

Dagdrömmer du om vita sandstränder i Australien, där vattnet är kristallklart och himlen alltid blå? Istället för att spendera stora pengar för att transportera dig till Australiens gassande sol, tar Bondi Sands den gassande solen direkt hem till dig! Bondi Sands brun-utan-solprodukter är inspirerade av Australiens mest ikoniska strand och ger dig möjligheten att uppnå den där vackra solbrännan – precis som efter en stranddag på vackra Bondi Beach i Australien!

Med visionen att göra den ultimata solbrännan tillgänglig för alla, har Bondi Sands utvecklat ett brett utbud av brun-utan-sol-, solskydds- och hudvårdsprodukter, så att du kan hitta just den produkt som kan uppfylla dina önskemål.

Australian made, globally loved

Även om brun-utan-solprodukterna har utvecklats tusentals kilometer bort, betyder det inte att de inte är älskade och prisade på andra sidan jordklotet – tvärtom! Med otaliga nöjda kunder, fantastiska recensioner och bra ranking i olika tester måste Bondi Sands sägas vara framgångsrik i sin vision att buteljera den australiensiska sommaren. 2021 vann Bondi Sands "Influencers choice" för Danish Beauty Award. Detta pris delas ut till en produkt eller serie som anses vara något speciellt av ett antal danska skönhetsinfluencers, som just valt Bondi Sands produkter bland många andra märken och serier.

Cruelty free och vegansk brun-utan-sol

Förutom att producera högeffektiva brun-utan-solprodukter är Bondi Sands produkter packade med extremt vårdande och mjukgörande ingredienser, så att du både uppnår en vacker, solbrun lyster samtidigt som huden lämnas extremt närad och välvårdad. Även om Bondi Sands brun-utan-solprodukter är några av de bästa och mest effektiva brun-utan-solprodukterna på marknaden, görs ingen kompromiss med kvaliteten på ingredienserna och hänsyn till miljön; Bondi Sands brun-utan-solprodukter innehåller endast veganska ingredienser och är dessutom certifierade "cruelty free".

Bondi Sands brun-utan-solguide:

Steg 1: Förbered huden
För att förbereda din hud för brun-utan-sol kan det vara en bra idé att använda en bra kroppsskrubb för att exfoliera huden och ta bort döda hudceller, så att brun-utan-solprodukten lägger sig jämnare på hudens yta. Samtidigt gör en kroppsskrubb ofta att den vackra, bruna kulören håller längre. Bondi Sands har utvecklat både Tropical Rum Coconut & Sea Salt Body Scrub och Bondi Sands Coconut & Sea Salt Body Scrub, som lämnar huden mjuk, slät och ännu mer redo att få en tanboost med Bondi Sands brun-utan-sol!

Steg 2: Tan
Oavsett om du föredrar ett  brun-utan-solskum, en mist eller en brun-utan-sollotion är det en bra idé att använda en applikatorhandske, som både ger en jämn applicering och ser till att dina händer och fingrar inte får oönskade bruna fläckar. Bondi Sands self tan applicator är idealisk, eftersom den är lätt att använda och har en bra passform. Bondi Sands erbjuder olika typer av brun-utan-solprodukter, men en av deras absoluta storsäljare är Bondi Sands ultra dark mousse, som är en lätt mousse som lämnar din hud återfuktad och med en gyllene färg.

Steg 3: Underhåll
För att få din brun-utan-sol att hålla längre kan det vara en bra idé att vårda huden med en bodylotion efteråt. Bondi Sands Body Moisturizer, ger huden intensiv näring och vårdar din hud.

Steg 4: Ta bort
Om du skulle ha otur och få mörka fläckar på huden kan du lyckligtvis ta bort färgen med Bondi Sands Self Tan Eraser som med banbrytande teknologi tar bort brun-utan-sol på bara 5 minuter.

Bondi Sands’ breda sortiment av brun-utan-solprodukter

Brun-utan-solmousse, face mist, tanning oil, self tan drops, tanning milk. Det kan kännas lite som en djungel när man vill hitta en produkt som kan ge de bleka benen eller den bleka ansiktshuden en tanboost. Som tur är är Bondi Sands sortiment uppdelat i olika serier och typer, så att jakten på den perfekta brun-utan-solprodukten blir lite enklare:

Bondi Sands Aero

Bondi Sands aero är lätta och hållbara brun-utan-solprodukter som torkar på bara några få sekunder.

Bondi Sands 1 Hour Express

Bondi Sands 1 Hour Express ger dig en vacker glöd på bara en timme, så att du snabbt kan uppnå den läckra, solbruna, australiensiska glöden!

Bondi Sands Liquid Gold

Denna serie från Bondi Sands är berikad med olika oljor som återfuktar och ger näring åt huden samtidigt som den ger dig en solbrun hud.

Bondi Sands Pure

Pure kombinerar den ikoniska Bondi Sands-glöden med hyaluronsyra för att återfukta, vitamin C för att ge glöd och vitamin E för att reparera. 


Köp de prisbelönta hudvårds- och brun-utan-solprodukterna från Bondi Sands billigt och enkelt på Med24.se

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.