Bioderma

Bioderma banner

Huden självt har inspirerat BIODERMA att hitta biologiska lösningar som bevarar en sund och fin hud långsiktigt. Läs mer om Bioderma - klicka här.

Bioderma Atoderm | Bioderma Cicabio | Bioderma Hydrabio | Bioderma Nodé | Bioderma Photoderm | Bioderma Sebium | Bioderma Sensibio

67 Produkt(er)

Genom att studera hudens biologi och analysera vad som är bäst på ett naturligt sätt har gett BIODERMA inspiration för att skapa dermatologisk hudvård som återställer hudens naturliga balans och förstärker den.

Eftersom allas hud är unik, har BIODERMA skapat en speciell lösning för varje hudtyp. BIODERMA’s produkter är utvecklade för att möta alla typer av problem och förbättra hudens tolerans, motståndskraft och förmåga att anpassa sig till miljön.

Baserat på en fullständig respekt för huden utvecklar Bioderma hudvårdsprodukter som

återställer hudens naturliga, biologiska mekanismer genom sina komponenter - och hur de verkar på huden - för att återfå en sund balans på ett bestående sätt.

Bioderma utesluter tvivelaktiga komponenter och väljer ingredienser som är så nära dem som redan finns i huden och är dermatologiskt erkända som effektiva, säkra och ofarliga.

Sensibio

Hudvårdsprodukterna i Sensibio-serien är avsedda för dig med känslig, intolerant hud och hud med en tendens att rodna.

Känslig hud är mindre motståndskraftig när det gäller irritationsframkallande element, vilket gör den mer sårbar. För att bibehålla hudens balans måste dess naturliga biologi skyddas, stärkas och toleranströskeln ökas.

Sensibio Series hudvårdsprodukter innehåller den biologiskt patenterade ToleridineTM och RosactivTM, liksom det exklusiva Neurokontroll-komplexet som behandlar orsakerna till den känsliga hudens obalans. Huden lugnas och blir mer motståndskraftig och kan därmed bättre skydda sig mot irritationsframkallande element.

Sébium

Hudvårdsprodukterna i Sébium-serien är avsedda för hud med tendens till akne samt kombinerad/ fet hud.

Fet, kombinerad hud eller hud med tendens till akne producerar en större mängd talg, vilken också är av sämre kvalitet. Porerna täpps till och pormaskar uppstår. Sebumet måste återgå till en

normal nivå för att huden ska bli ren och sund igen.

Hudvårdsprodukter i Sébium-serien tillåter huden att återskapa talg, vilken närmar sig kvaliteten hos en sund hud och verkar därför på den främsta orsaken till akne - tack vare den unika kombinationen av Bakuchiol i FluidactivTM-patentet. Huden blir klarare, lugnare och ren.

Hydrabio

BIODERMA Hydrabio hudvårdsserie är utvecklad för dig med dehydrerad, känslig hud.

Dehydrerad hud som är känsligare för irritation, förlorar sin glöd. För att rehydreras behöver huden hjälp att regenerera fukt på djupet, vilket är nödvändigt för dess naturliga balans samt för att bibehålla fukten på ytan.

Hydrabio-seriens hudvårdsprodukter innehåller det biologiska komplexet Aquagenium ™, vilket stimulerar hudens naturliga fuktförmåga och lär huden att generera den fukt som behövs för att bibehålla balansen.

När huden är återfuktad känns den återigen behaglig och jämn med en sund glöd. Den är mer motståndskraftigt mot föroreningar, stress och kyla.

Atoderm

Hudvårdsprodukterna i Atoderm-serien är avsedda för dig med känslig, torr, mycket torr och irriterad till atopisk hud.

Torr och irriterad hud försvagas och är mer benägen för att låta irriterande element tränga in, vilket ytterligare försvagar den. Den hydrolipida filmen (det övre skiktet i huden) behöver biologiskt återuppbyggas för att återfå sin naturliga styrka.

Den patenterade Skin Barrier Therapy i Atoderm-produkterna minskar penetrering av allergener samt vidhäftning och spridning av Staphylococcus aureas (bakterier), vilka båda är faktorer som är orsaken till en förvärrad torrhet. Atoderm stärker och återuppbygger hudens barriär, såväl som att lugna, ge fukt och lindra.

Photoderm

Hudvårdsprodukterna i Photoderm-serien är avsedda för dig som utsatt huden för sol.

Solen är aggressiv mot huden och attackerar dess celler. Huden blir försvagad och kan inte skydda sig själv. För att kunna göra det optimalt måste dess naturliga försvar stimuleras och dra nytta av ett yttre skydd.

Cellular Bioprotection ™ -patentet stimulerar hudcellernas förmåga att utveckla sitt eget försvar mot solen. En anti-UVA / UVB-effekt ger omedelbart skydd mot solens skadliga strålar. Huden är skyddad inifrån och ut. Den bevaras, underhålls och blir mer motståndskraftig mot solen.

Cicabio

Cicabio Crème är utvecklad för dig med skadad och irriterad hud.

Skadad hud är mycket känslig och mer mottaglig för genomträngande irritationsämnen. Utseendet förändras och försvagas både på ytan och djupet. För att reparera det, måste hela den biologiska återuppbyggnadssprocessen stödjas och stimuleras.

Det aktiva patentet, Antalgicine ™ i Cicabio Crème, lindrar omedelbart obehag och reducerar klåda. Huden lindras och hudbarriären repareras både synligt och på djupet.

Nodé

BIODERMAs Nodé-serie är avsedd för hår och hårbotten.

Precis som huden är håret skyddat av en hydrolipidfilm. När den avlägsnas av ett schampo, kommer hårsäcken att intensifiera sin aktivitet för att återuppbygga den. Håret behöver en anpassad, icke-aggressiv vård för att vara ordentligt skyddad.

Patentet i Nodé-serien - som i NOn-DEtergent - rengör håret, samtidigt som det behåller den skyddande filmen, därigenom respekteras den fysiologiska balans både i hår och hårbotten. Håret kommer att stråla av hälsa.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.