Bidro

Bidro har specialiserat sig på få - men starka kvalitetsprodukter. Alla Bidros kosttillskott är hämtade direkt från naturen och framställs noggrant så att alla stärkande egenskaper bevaras. Filosofin bakom Bidro är enkel. Kosttillskott från Bidro ska vara skräddarsydda för aktiva människor i alla åldrar - för dem som strävar efter ett hälsosamt liv med massor av naturlig energi och hög livskvalitet.

22 Produkt(er)

Produkterna från Bidro är naturliga - Bidro kompromissar aldrig med kvaliteten.
Bidro har specialiserat sig på få men starka kvalitetsprodukter. Alla produkter är hämtade direkt från naturen och framställs noggrant. 

Idag är det Marianne Danielsen, som äger Bidro. Efter att ha arbetat i företaget under 10 år tog Marianne över 2005. Marianne vill fortsätta i samma anda med företaget och utveckla fler Gele Royal produkter.

Marianne Danielsen har redan utvecklat flera produkter sedan hon övertog verksamheten. Den första produkten var Bidro Kvinnor, som många kvinnor i klimakteriet har glädje av. En annan produkt är Bidro PMS, vilket många kvinnor har glädje av under menstruationsperioden, även känd som PMS.

Bidro Plus Xtra innehåller Gele Royal, Schisandra och Rosenrot, en produkt som också utvecklats av Marianne - Rosenrot: för fysisk energi och uthållighet.

För Bidro betyder kvaliteten mycket och det är aldrig någon kompromiss med produktkvaliteten. Alla produkter ska vara så naturliga som möjligt och kvaliteten på örterna följer lagstiftningen. Samtliga produkter har registrerats hos livsmedelsverket i Danmark.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

30 dagars returrätt

30 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.