Gellack Färger Gellack Top- & Base Coat Gellack Nageltillbehör

Gel polish / Gellack

Här hittar du allt du behöver för att skapa en komplett uppsättning vackra naglar med gellack. Läs mer om gellack här!

91 Produkt(er)

Gellack - hemligheten bakom vackra, hållbara naglar

Vi vet alla att det första intrycket betyder mycket, och det finns inget som förbättrar det personliga utseendet så mycket som välvårdade naglar med en vacker färg.

Gellack, även känt som gelpolish eller gellack, har tagit skönhetsvärlden med storm med sin långvariga hållbarhet och felfria finish. Denna moderna manikyrteknik erbjuder en överlägsen lösning för dem som vill ha glansiga, hållbara naglar utan alla de omlackeringar som traditionellt nagellack kräver.

Med förmågan att hålla sig fin och intakt i flera veckor har gelpolish blivit en del av en regelbunden rutin för många.Vad är gellack?

Gellack är en revolutionerande form av nagelfärg som kombinerar hållbarheten hos akrylnaglar med enkelheten och elegansen hos traditionellt nagellack.

Till skillnad från vanligt nagellack som behöver lufttorka, kräver gellack härdning under en UV- eller LED-lampa. Detta unika steg i appliceringsprocessen säkerställer att lacket inte bara torkar snabbare, utan också håller betydligt längre. Faktum är att om gellack appliceras korrekt med rätt nagelförberedelse kan det hålla i upp till tre veckor utan att flagna, repas eller tappa sin glans.

Gellack är utformat för att ge ett starkt, skyddande lager över den naturliga nageln, vilket minskar risken för brott och skador samtidigt som det ger en felfri finish. Med ett brett utbud av färger och effektalternativ är det bara fantasin som sätter gränser.

Gellack är enkelt att använda och därför tilltalar det för både hemmabruk och för professionella nageltekniker.Fördelar med gelpolish

Gellack och gelpolish erbjuder ett antal fördelar som gör det till ett populärt val för många som vill ha vackra, hållbara naglar med en professionell finish. Här är några av de viktigaste fördelarna med att välja gellack:

  • Gellack är känt för sin hållbarhet. Till skillnad från traditionellt nagellack, som ofta flagnar eller repas inom några dagar, kan gellack hålla sig felfritt i upp till tre veckor. Detta gör det till ett perfekt val för dem som vill ha en långvarig och mer hållbar manikyr utan täta touch-ups.
  • En av de mest tilltalande aspekterna av gelpolish är dess glansiga yta. Även efter flera veckor ser gelpolish ut som nytt, med en yta som inte bleknar eller tappar sin lyster.
  • Tack vare härdningsprocessen under en UV- eller LED-lampa torkar gellack mycket snabbare än traditionellt nagellack. Detta minskar väntetiden och risken för avtryck eller repor på det nyapplicerade nagellacket.
  • Gellack ger naturliga naglar ett extra lager av styrka och hjälper till att skydda dem mot vardagligt slitage. Detta kan vara särskilt fördelaktigt för personer med svaga eller ömtåliga naglar.
  • Med ett omfattande utbud av färger och mönster erbjuder gelpolish oändliga möjligheter till kreativitet i din manikyr.


Steg-för-steg-guide för applicering av gellack/gelpolish

Det är lättare än vad man kan tro att få till en professionell manikyr med gellack hemma. Denna allmänna steg-för-steg-guide, som gäller för de flesta gellack-märken, kan hjälpa dig att säkerställa ett långvarigt och vackert resultat:

  • Börja med att rengöra naglarna för att ta bort eventuella oljor eller gammalt nagellack. Forma sedan naglarna med en fil och tryck försiktigt tillbaka nagelbanden. Använd en buffer för att göra naglarnas yta matt, vilket gör att gellacket fäster bättre. De flesta märken rekommenderar att du använder en primer eller en prep innan du applicerar baslacket.
  • Applicera ett tunt lager baslack för att skydda nageln och förbättra gellackets hållbarhet. Kom ihåg att försegla nagelns fria kant. Härda baslacket under en UV- eller LED-lampa enligt tillverkarens rekommendationer (vanligtvis mellan 30 sekunder och 2 minuter).
  • Applicera ett tunt lager gellack i den valda färgen. Var försiktig så att du inte får lacket på nagelbanden eller huden runt naglarna. Kom ihåg att försegla den fria nagelkanten. Låt lacket härda under lampan och upprepa sedan med ytterligare ett tunt lager för att uppnå önskad färgintensitet. Fortsätt med denna process tills du har önskad färgmättnad.
  • Avsluta med ett lager överlack för att försegla färgen och ge en glansig finish. Kom ihåg att försegla nagelns fria kant - härda igen under lampan.
  • Efter den slutliga härdningen kan du använda en nagelolja eller nagelkräm för att ge nagelbanden fukt och näring.

OBS! Det är viktigt att gelpolish inte kommer på huden eftersom det kan orsaka en allergisk reaktion.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.