Makeup Spegel

Skapa den perfekta sminkningen varje gång med en bra makeup-spegel med ljus och/eller förstoring, sugkoppar, stativ eller upphängning. Här kan du hitta en makeup-spegel som uppfyller dina behov - oavsett om det är en makeup-spegel för badrummet, för ditt sminkbord eller för att ta med på resan!

Applicera den perfekta makeupen | Makeup-spegel med belysning | Makeup-spegel med förstoring

46 Produkt(er)

Få perfekt makeup varje gång med en makeup-spegel

För att få bästa resultat när du applicerar din makeup behöver du en spegel så att du kan se vad du gör. Det är superirriterande när man går ut genom dörren och inser att foundationen inte har blandats jämnt, att det finns en mascarakladd på ögonlocket eller att du har läppstift på tänderna. Med en makeup-spegel kan du se till att allt ditt smink är på plats innan du lämnar huset.

När du stylar ditt hår kan det vara frustrerande och svårt att hantera slingorna i nacken, och en makeup-spegel kan vara din räddare i nöden! På den här sidan hittar du många olika speglar som enkelt kan hållas i handen så att du kan se ditt hår bakifrån.


Makeup-spegel för väggen

Med en vägghängd sminkspegel får du gott om fri bordsyta så att du kan arbeta fritt och få en överblick över din makeup. Du kan välja en vägghängd spegel med förstoring och ljus, eller så kan du välja den klassiska och smarta 2in1 sminkspegeln från Beurer. Spegeln kan enkelt vridas precis som du vill och till och med tas bort från väggfästet så att du kan ta med den i väskan eller på resan. På ena sidan är Beurer BS59 sminkspegel vanlig och på den andra sidan finns 5x förstoring.


Makeup-spegel med belysning

En makeup-spegel med ljus säkerställer att du tydligt kan se ditt ansikte när du applicerar din makeup. En vanlig lampa i ditt rum kan kasta olika skuggor om ljuskällorna är placerade till exempel i taket och i ett hörn, vilket kan göra det svårt att applicera en jämn och vacker makeup.

På den här sidan hittar du många olika makeup-speglar med ljus och speglar med LED-ljus, som har naturligt ljus och låg energiförbrukning. Om du är ett fan av den klassiska och lite utsmyckade stilen, är den eleganta Hollywood sminkspegeln med LED-ljus precis rätt för dig. Här är små glödlampor placerade runt kanten och kan justeras i ljusstyrka. Dessutom är spegeln batteridriven, så du kan enkelt flytta runt den utan att behöva oroa dig för trassliga sladdar - enklare än så blir det inte!

Du kan hitta både runda makeup-speglar med ljus och fyrkantiga makeup-speglar med ljus, så att du kan hitta den spegel som bäst uppfyller dina behov och matchar stilen i ditt rum eller badrumsinredning.


Makeup-spegel med förstoring

Många makeup-speglar har både en vanlig spegelfunktion och en spegel med förstoring. Med en makeup-spegel med förstoring och tillvalsljus kan du enkelt se varje detalj på nära håll, så att du kan plocka ögonbrynen exakt och applicera den perfekta eyelinern.

På den här sidan hittar du speglar med och utan förstoring, och speglarna finns tillgängliga i följande förstoringsgrader:

  • Sminkspegel med 2x förstoring
  • Sminkspegel med 3x förstoring
  • Sminkspegel med 5x förstoring
  • Sminkspegel med 7x förstoring
  • Sminkspegel med 10x förstoring

Handhållen makeup-spegel

Behöver du kontrollera din makeup när du är ute och går eller få en bild av de besvärliga hårstråna i nacken? Då är en handhållen makeup-spegel en flexibel lösning som gör att du kan placera och använda spegeln precis när och där du behöver den.


Makeup-spegel på fot

Det kan vara skönt att kunna flytta runt sin makeup-spegel, och därför kan en makeup-spegel på stativ vara den perfekta lösningen för dig. Både UNIK Classic Star och Gillian Jones bordsspegel med ljus har en bas, men det finns också många andra i vårt sortiment.

Makeupspegelns bas och höjd kan variera, så oavsett om du vill ha en mindre och mer kompakt spegel eller om du är ett fan av en smal och hög design, kan du hitta den perfekta makeupspegeln för ditt sminkbord här på Med24.se.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

30 dagars returrätt

30 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.