Beauty of Joseon

Beauty of Joseon kombinerar koreanska traditioner med modern hudvårdsinovation och erbjuder hudvårdsprodukter fyllda med naturliga ingredienser för en vacker hud. Läs mer om Beauty of Joseon här!

19 Produkt(er)

Beauty of Joseon - en modern tolkning av gamla koreanska traditioner

Rundt Billede - Beauty of Joseon Ginseng cleansing oil

Koreansk hudvård har tagit världen med storm, och ett märke som sticker ut är Beauty of Joseon.

Beauty of Joseon är ett av de mest populära varumärkena inom K-beauty. Det är ett modernt beauty brand som har tagit sitt namn och inspiration från den koreanska Joseon-dynastin.

Beauty of Joseon är bland annat känt för att använda Hanbang-ingredienser som har överförts från Joseon-dynastin. Men även om Beauty of Joseon hämtar sin inspiration från historien kombinerar märket de gamla traditionerna och ingredienserna med dagens forskning, moderna ingredienser och teknik för att skapa hudvård som är både effektiv och lyxig. Dessa saker i kombination gör Beauty of Joseon till ett unikt val för dem som önskar en balanserad och effektiv hudvård.

Vad är Hanbang?

Hanbang är traditionell örtmedicin som inte bara har använts som medicin i många år, utan också i matlagning. Beauty of Joseon har senare upptäckt att Hanbang också har en märkbar effekt i hudvård. Hanbang inkluderar till exempel risvatten, ginsengvatten, grönt plommonvatten, propolis, grönt tebladsvatten och många fler.Beauty of Joseon - ett brett skönhetsuniversum

Från rengöringsprodukter till serum och krämer erbjuder Beauty of Joseon ett komplett sortiment av hudvårdsprodukter som är designade för att arbeta i synergi för bästa effekt. Här är 4 av de populäraste produkterna från Beauty of Joseon.

Rengöringsprodukt

Det finns rengöringsprodukter som passar för alla hudtyper. Till exempel är Beauty of Joseon Radiance Cleansing Balm perfekt för att ta bort smink och orenheter samtidigt som den är närande för din hud.

Exfoliering

Det är viktigt att exfoliera din hud så att du till exempel får bort uppbyggnad av döda hudceller. Beauty of Joseon Apricot Blossom Peeling Gel ger en mild exfoliering så att din hud lämnas fräsch, ren och full av glöd.

Serum

Valet av serum är lika imponerande. Beauty of Joseon Revive Serum: Ginseng + Snail Mucin är en favorit som tillför fukt, minskar fina linjer och rynkor och ger en jämnare och mer enhetlig hudton.

Creme

När det gäller fuktkrämer är Beauty of Joseon Dynasty Cream en absolut must-try. Dess krämiga konsistens ger en djupgående fukt och med ingredienser som risvatten, ginseng, squalan och niacinamid som hjälper till att hålla din hud fuktad och balanserad.Solskydd - Beauty of Joseon sunscreen

Rundt Billede - Beauty of Joseon sun stick

När det gäller att skydda huden mot solens skadliga strålar är Beauty of Joseon solserie ett upplagt val inom koreansk hudvård. Beauty of Joseon sunscreen är känd för sin lätta konsistens som inte lämnar en fet eller vitaktig film på huden, vilket är ett vanligt problem med många andra solskydd.

Beauty of Joseon sunscreen är formulerad med både UVA- och UVB-skydd som hjälper till att skydda din hud mot solskador, inklusive förtidigt åldrande av huden och pigmentförändringar. Därför har de alla SPF50+ för att ge optimalt skydd. Samtidigt är solprodukterna berikade med effektiva Hanbang-ingredienser.

De 3 solskyddsprodukterna från Beauty of Joseon sunscreen

1. Beauty of Joseon Relief Sun: Rice + Probiotics (SPF50+ PA++++)
   - Relief Sun har ett kemiskt solfilter och en ultralätt konsistens så att den absorberas snabbt i huden. Relief Sun innehåller 30% ris-extrakt samt probiotika som ger massor av fukt och vård till din hud utan att kännas fet.

2. Beauty of Joseon Matte Sun Stick: Mugwort + Camelia (SPF 50+ PA++++)
- Matte Sun Stick ger dig ett icke-kladdigt skydd även efter flera appliceringar över makeup. Den har utvecklats med oljekontrollerande pulver som absorberar överflödig sebum, så huden får en matt finish. Berikad med Artemisia-ört och grönt te sörjer Beauty of Joseon Matte Sun Stick för att din hud förblir fuktig och mjuk.

3. Beauty of Joseon Ginseng Moist Sun Serum (SPF 50+ PA++++)
- UV-strålar kan orsaka många skador på vår hud. Det är därför viktigt att använda solskydd, men många har en tendens att hoppa över solskyddet på grund av den feta konsistensen och den vita hinnan som många solskydd ger. Beauty of Joseon Ginseng Moist Sun Serum är utformat så att du undviker dessa två faktorer. Dess unika non-greasy formula vårdar huden, bekämpar linjer och rynkor och ger dessutom högt UV-skydd.Varför ska du välja Beauty of Joseon?

I en värld fylld av så många hudvårdsprodukter sticker Beauty of Joseon ut med sin unika kombination av traditionella koreanska ingredienser och modern vetenskap. Det är inte bara hudvårdsprodukter; det är en upplevelse som låter dig fördjupa dig i den koreanska kulturen samtidigt som du tar din hudvårdsrutin till nästa nivå. Det är därför Beauty of Joseon är mer än bara effektiv koreansk hudvård – det är en tradition översatt till modern lyx.

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.