BeauTerra

34 Produkt(er)

BeauTerra - 100% franska tvålprodukter tillverkade enligt traditionella metoder

På en av Frankrikes sista överlevande tvålfabriker kokar BeauTerras vegetabiliska oljor i stora kittlar under uppsyn av en äkta tvåltillverkare som producerar de mest utsökta naturliga tvålprodukterna för dig. BeauTerra är ett franskt varumärke som är certifierat "Origine France Garantine", vilket innebär att både de använda råvarorna och produkternas sammansättning samt emballage till förpackningar kommer från Frankrike för att garantera en hög äkthetsnivå. Varumärket kombinerar sin erfarenhet inom medicinsk dermatologi med de bästa vegetabiliska oljorna som naturen har att erbjuda, för att skapa fantastiska tvålar, duscholjor och showergel utan tvål som vårdar din hud för en extra trevlig badupplevelse.

Närande produkter med noggrant utvalda vegetabiliska oljor

BeauTerras dermatologiska erfarenhet gör det möjligt för dem att välja de aktiva komponenter som bäst tillgodoser hudens behov och därför är alla deras produkter baserade på de rikaste växtoljor som mandel-, kokosnöt-, oliv-, argan- och makadamiaoljor. Tvålarna tillverkas enligt autentiska tillverkningsmetoder, där de näringsrika oljorna kokas i flera timmar tills de är naturligt förtvålade. Resultatet är antibakteriella produkter där de goda egenskaperna hos oljorna fortfarande bevaras, så att din hud vårdas under tvätt - på så sätt uppnår du en silkeslen och frisk hud som inte torkar ut, oavsett vilken BeauTerra-produkt du väljer.

Gel Douche Surgras - tvålfri showergel för både män och kvinnor

I BeauTerras urval av Showergel hittar du 6 olika multifunktionella produkter, var och en med sina egna goda egenskaper. De flesta av dem är baserade på fuktgivande olivolja, som är naturligt rik på vitaminer, essentiella fettsyror, antioxidanter och andra bra ämnen som hjälper till att mjuka upp huden inifrån samt bevara hudens hydrolipidfilm, så den skyddas optimalt varje dag. Gelerna är helt tvålfria och formulerade för alla hudtyper. De kan användas både på kroppen och i håret och är särskilt bra för torr och känslig hud. De olika varianterna berikas med var sin aromatisk doft, för en extra njutningsbar badupplevelse.
I urvalet av Ultra Rich Shower Oils hittar du:

  • Amber 1000 ml - duschgelé berikad med doften av bärnsten, vilket ger en behaglig söt doft
  • Jasmin Flower 1000 ml - uppfriskande duschgelé med en lätt parfymerad doft av jasminblomma
  • Lemon Verbena 1000 ml - uppfriskande duschgelé berikad med citrusaromer som ger dig en fräsch doft
  • Sandalwood 1000 ml - duschgelé tillsatt dofter av söt sandelträ som ger en diskret doft
  • Monoï Oil 1000 ml - baserad på monoïolja kan gelén användas på kroppen, ansiktet och håret. Tillsatt en härligt berusande doft
  • Hypoallergenic 1000 ml - särskilt hudvänlig och allergivänlig duschgelé baserad på söt mandelolja och med en mild doft

Huile de Douche - rika duscholjor som ger ett läckert skum i badet

BeauTerras silkeslena duscholjor är baserade på olja från macadamianöten och argan som också kallas för det flytande guldet. Båda växtoljorna är rika på näring i form av vitaminer, mineraler, essentiella fettsyror och antioxidanter som håller huden mjuk, smidig och optimalt skyddad. BeauTerras duscholjor är lämpliga för både bad och dusch och med ett neutralt pH-värde mellan 5,5 och 6 bibehålls hudens naturliga pH-balans.
I urvalet av Shower Oils hittar du:

  Citrus 750 ml - läcker duscholja berikad med frisk och upppiggande citrusdoft från apelsin och mandarin
  • Bamboo 750 ml - uppfriskande duscholja med en mild och diskret doft från bambu
  • Tropical 750 ml - rik duscholja tillsatt en fantastisk tropisk doft från ylang-ylang och frangipani

Marseille Liquid Soap - flytande tvålar för händer och kropp

Dessa flytande tvålar för händer och kropp är formulerade enligt helt traditionella metoder, så resultatet är en äkta, mild rengörande och vårdande produkt. Alla är de baserade på olivolja och kokosnötolja som förtvålas naturligt för att uppnå en antibakteriell effekt. Oljornas näringsrika innehåll säkerställer att huden bibehåller fukt, så att dina händer inte torkar ut trots frekvent handtvätt. Tvålarna innehåller över 96% naturliga ingredienser och kan användas av hela familjen.
I urvalet av Marseille flytande tvålar hittar du:

  • Lavender 300 ml - underbar tvål med en lugnande och avstressande doft av lavendel
  • Shea Butter 300 ml - extra vårdande tvål berikad med mjukgörande och skyddande sheasmör
  • Orange Blossom 300 ml - uppfriskande tvål med en frisk doft av apelsinblom
  • Honey Vanilla 300 ml - mild tvål tillsatt en söt doft av vanilj i kombination med läkande honung
  • Mint Lemon 300 ml - uppfriskande och stimulerande tvål tillsatt extrakt av mynta och citron
  • Sweet Almond Oil 300 ml - särskilt mild tvål berikad med söt mandelolja och lugnande aloe vera

Varför välja en tvål från BeauTerra?

BeauTerras produkter är inte testade på djur och de innehåller inte heller animaliska ingredienser, vilket gör dem certifierade Cruelty Free och Vegan. Alla välgörande ingredienser är noga utvalda och därför är hela sortimentet utan: parabener, fenoxietanol, MIT, BHT, silikon, syntetiska konserveringsmedel, mineraloljor och andra hormonstörande ämnen.

BeauTerra är märket för dig som vill njuta av naturens lyx och skämma bort din kropp med fantastiska rengörande produkter utan att behöva betala en förmögenhet.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.