Batiste


Vill du förlänga tiden mellan hårtvättarna, eller bara fräscha upp håret så att det blir mer voluminöst och känns mindre fett? Då ska du prova ett Batiste torrschampo. De finns i flera olika varianter, så att du kan få det perfekta för just din hårtyp!

Vilket är det bästa torrschampot? | För fint hår | För normalt hår | För färgat hår | För frissigt hår | Hur använder man Batiste torrschampo?

18 Produkt(er)

Batiste torrschampo

Med Batiste torrschampo slipper du fett hår mellan hårtvättarna och du kan vänta några extra dagar med att tvätta håret. Du får känslan av rent och läckert hår, utan att egentligen behöva tvätta det. Om du aldrig har testat ett torrschampo förut så är det verkligen en genial hårprodukt om du behöver fräscha upp håret och kanske hoppa över en hårtvätt. Ingen förtjänar livlöst hår!Vilket är det bästa torrschampot för dig?

Har du aldrig använt torrschampo tidigare, eller är du en frekvent användare? Oavsett så är Batiste torrschampo en fantastisk produkt både för nybörjare och för dig som redan har provat torrschampo. Batiste torrschampon är lätta och enkla att använda, och de finns i många olika dofter, så att du kan hitta den du gillar mest.

Batiste har ett torrschampo för alla hårtyper. Oavsett om du är blond, brunett, har platt, burrigt eller torrt hår kan du fräscha upp håret mede Batiste torrschampo och kanske hoppa över en hårtvätt.

Batiste torrschampo för fint hår

Om du har fint eller tunt hår kanske du önskar mer volym till ditt hår. Fint hår tenderar att snabbt se platt ut och bli elektriskt. Hårspray kan ofta hjälpa lite, men det kan också bidra till att ditt hår blir torrare.

Batiste har skapat ett torrschampo för dig som vill ge mer volym till ditt hår och samtidigt fräscha upp det på nytt. Batiste Dry Shampoo Heavenly Volume tillför lyxig volym samtidigt som det absorberar oljan som får ditt hår att se fett ut, utan att torka ut din hårbotten.

Batiste torrschampo för normalt hår

Om du inte har problem med frissigt, platt eller torrt hår är du en av de lyckliga, men därför finns det fortfarande ett Batiste torrschampo för dig, som kan hjälpa dig att fräscha upp ditt hår och eventuellt hoppa över en hårtvätt. De originala Batiste torrschampona är fortfarande en storfavorit när det kommer till torrschampon, för deras fantastiska förmåga att ta bort överflödigt fett och olja från hårbotten.

Här hittar du till exempel:

  • Batiste Dry Shampoo Original
  • Batiste Dry Shampoo Blush
  • Batiste Dry Shampoo Bare
  • Batiste Dry Shampoo Tropical

Batiste torrschampo för både ljust och mörkt hår

Är du brunett eller blond? Så finns det såklart även ett Batiste torrschampo för dig som både fräschar upp ditt hår och ger din hårfärg lite extra lyster.

Batiste Dry Shampoo Blonde är gjord för de blonda nyanserna som, förutom att uppfriska platt hår, smälter in perfekt med dina ljusa lockar och ger dem en extra lyster.

Detta torrschampo passar både om ditt hår är färgat blont eller om du har det naturligt – från platina till mörkare blont.

Batiste Dry Shampoo Brunette är för dig med lite mörkare hår. Detta torrschampo är lätt färgat och smälter in fint i ditt bruna hår, så du behöver inte tänka på vitt puder i hårbotten. Batiste Dry Shampoo Brunette är för alla med hår med brunaktiga nyanser.

Batiste Dry Shampoo Dark är för de extra mörka hårfärgerna från mörkbrunt till svart, både naturligt och färgat. Det smälter in vackert i din hårfärg, så att du slipper överflödigt vitt puder.

Batiste torrschampo för frissigt hår

Om ditt hår lätt blir frissigt och elektriskt bör du prova Batiste Dry Shampoo De-frizz. Den lätta formulan tämjer burrigt och frissigt hår samtidigt som den, som alla Batiste torrschampon, tar bort överflödigt talg och fett från hårbotten. Ditt hår kommer att lämnas doftande med känslan av nytvättat hår. Dessutom tämjer formulan flygigt hår så att du blir av med eventuellt elektriskt hår.

Batiste Overnight Cleanse

Har du inte så mycket tid på morgonen, eller gillar du bara att kunna somna och vakna upp med fräscht och läckert hår?

Här har Bastiste tagit fram Batiste Overnight Light Cleanse och Batiste Overnight Deep Cleanse, som är gjorda för att rengöra ditt hår medan du sover. Du använder dem precis som alla andra Batiste torrschampon, bara innan du går och lägger dig. Det finns två olika typer beroende på hur fett ditt hår är.Guide: Så använder du ditt Batiste torrschampo

Vi har inte alltid tid att tvätta håret så ofta som vi skulle vilja, men när ett Batiste torrschampo används på rätt sätt kan de göra livet enklare med färre tvättar. Med Batiste torrschampo kan du få känslan av nytvättat hår, utan att först behöva tvätta, torka och styla det varje gång. Då kan du bara tvätta kroppen och sedan nästan vara på väg ut genom dörren.

Step 1 – Skaka flaskan

Det är viktigt att du skakar flaskan med torrschampot för att få ut det bästa av ditt Batiste torrschampo, så att du får det vita pulvret fördelat. Genom att skaka ditt Batiste torrschampo blandar du alla bra ingredienser, och det gör ditt torrschampo betydligt mer effektivt.

Step 2 – Dela in ditt hår i sektioner

Dela in håret i sektioner så att du verkligen kan få sprayat vid hårrötterna. Du bör spraya på ett avstånd av 25-30 cm från hårrötterna. Avståndet hjälper torrschampot att fördelas i ett jämnare lager istället för att bli för koncentrerat på ett litet område.

För dig med en tendens till fetare hår kan håret snabbt kännas tungt och tappa volymen. Detta sker vid hårrötterna, och beror på svett, ansamling av hårprodukter eller olja från när du kör fingrarna genom håret. Därför är det vid hårrötterna man ska spraya torrschampot.

Step 3 – Massera in torrschampot vid hårrötterna

Massera in ditt Batiste torrschampo i hårrötterna med fingrarna eller en hårborste. Detta hjälper både att fördela torrschampot, men också att aktivera upptaget och därigenom få det vita pulvret att försvinna.

Step 4 – Ska ditt hår stylas?

Nu är det dags för ditt hår att stylas, om du känner för det. Det kan t.ex. vara med locktång eller plattång. En stor fördel med Batiste Torrschampo är att det ger stadga till ditt hår så att din styling håller bättre.

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.