Barebells


Vill du ha proteinrika mellanmål utan att kompromissa med smaken? Då ska du prova Barebells proteinbars och milkshakes . Läs mer om Barebells här!

24 Produkt(er)

Barebells är proteinrika snacks

Vad är Barebells?

Barebells är ett svenskt märke som lanserades 2016 och som har blivit en stor hit bland många idrottare och fitnessutövare, men även bland dem som bara vill ha ett proteinrikt och gott alternativ till sina mellanmål.

Varumärket producerar både fantastiska proteinbars och extraordinära proteinmilkshakes. Produkterna återlanserar alla gamla amerikanska klassiker – i en förbättrad och helt oemotståndlig version!

Tänker du på kalorier? Så frukta inte, eftersom fett- och sockerhalten är låg i Barebells produkter. Du kan kontrollera det exakta antalet kalorier under de enskilda produkterna.

Barebells milkshakes

Trött på proteinpulver efter träning? Eller letar du helt enkelt efter en god och nyttig milkshake? Då ska du definitivt pröva Barebells Milkshakes! Dessa är helt sockerfria, laktosfria och innehåller 24 g protein per milkshake.

Barebells proteinbars

Barebells proteinbars har en fantastisk konsistens och smakar gudomligt. Barerna kan definitivt rekommenderas till den som vill sätta tänderna i ett proteinrikt mellanmål.

De innehåller ca 20 g protein per bar, är utan tillsatt socker och är de enda laktosfria proteinbarerna på marknaden!

Barebells proteinbars finns i många fantastiska varianter.

Köp Barebells på Med24.se - till bra priser!

Barebells proteinrika snacks är läcker njutning för alla!

Vi erbjuder ett brett utbud av Barebells proteinrika alternativ som aldrig kompromissar med smaken. Dessa kan du få till skarpa priser och bra erbjudanden hos Med24.se!

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.