Barberians Copenhagen

16 Produkt(er)

Barberians Copenhagen - Dansk producerade rakprylar för den moderna skandinaviska mannen

Barberians är ett brand där både ägande, design och produktion äger rum i Danmark. Det är två danska män som har grundat Barberians, ett nischföretag med inriktning mot rakprylar. De inspirerades av amerikanska barbershops i Kalifornien, där de utför traditionella rakningar med rakkräm och rakkniv. De tog denna inspiration med sig till den danska marknaden där de ville producera läckra produkter och klassiska rakprylar för män, utvecklade av män. Om du värdesätter kvalitet, effektivitet och en skarp rakning varje gång så är Barberians Copenhagen varumärket för dig.

Dansk design i absolut toppklass

Barberians Copenhagen är stolta över att vara ett 100% danskt varumärke vars produkter kan konkurrera med multinationella företag världen över. I sina hudvårdsprodukter använder de så långt som möjligt dansk-odlade ingredienser från lokala områden - som också så långt det går, är ekologiska. Bland annat innehåller deras produkter havtorn och extrakt av pilträd direkt från Nordjylland. Autentiska och rena formula sammansatta av några av de bästa produktutvecklarna i branschen och ett sortiment av groomingprodukter av absolut högsta kvalitet som gör det möjligt för dig att få ditt skägg som du vill ha det. I urvalet hittar du både vårdande produkter för skägg och hud, som säkerställer en sund och välskött look, liksom klassisk, autentisk rakningsutrustning för dig som vill bemästra en traditionell barbershop-rakning själv. Perfekt för den medvetna mannen.

Full-range men's grooming sortiment

Hos Barberians Cph är mannens behov i fokus och varumärket vet mycket väl att många män inte tar sig tid att vårda sin hud och sitt skägg - kanske för att de tycker att det är feminint och onödigt. Men alla, både män och kvinnor, bör ta hand om sin kropp, varför Barberians sortiment tar dig "back to the basics". Genom att bara ha 1 produkt för varje ändamål har det gjorts överskådligt och enkelt för den moderna mannen att ta hand om sig själv och få en sund look och en jämn rakning varje dag. I produktserien hittar du bland annat:

   • Barberians Pre-Shave Oil, Original Shaving Cream, Face Cream & After Shave, Original Beard Balm och Classic Beard Oil. En rad läckra produkter, som utgör grunden för en perfekt rakning varje dag, med ett nära och slätt resultat och en välvårdad och irritationsfri hud.

   • Barberians Shaving Brush Silver Tip- eller Badger, Fusion Razor, Safety Razor och Shaving Knife. Rakborstar, rakhyvlar och rakknivar i stilren design och högsta kvalitet. I sortimentet finns också en praktisk rakskål, hållare samt slipbälte.

   • Barberians Vitalizing Shower Gel- och Shampoo, Gentle Face Wash, Pro-Age Serum Booster och Face Cream Ekstra Moisturizer. Ett urval av multifunktionella hudvårdsprodukter för både kropp och ansikte, som har allt du behöver för att bevara en frisk, ungdomlig och välvårdad hud trots en stressig vardag.


Välj dina favoritprodukter för en skäggvårdsrutin som passar just dig och ditt skägg. Vi lovar att du inte kommer att bli besviken! Barberians Copenhagen har också utvecklat en miniserie av miljövänliga och effektiva produkter för ung problemhud som heter SØN of Barberians. Utforska den här.

Köp dina Barberians Copenhagen-produkter billigt här på Med24.se - alltid möjlighet till snabb, hållbar och gratis leverans.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.