b.tan

b.tan brun utan sol
22 Produkt(er)

B. tan brun-utan-sol - "I Want The Darkest Tan Possible!"

Har du alltid drömt om en djup, mörkbrun och härlig glöd som får dig att älska din egen spegelbild? Då har b.tan produkterna för dig!

B.tan framställer fantastiska brun-utan-solprodukter i olika former till överkomliga priser så att det finns för alla - också för dig som vill se bra ut men inte vill spendera en förmögenhet på produkter. B.tan brinner för att erbjuda den mörkaste brun-utan-sol på marknaden, vilket gör att du kan få en djup solbränna på dina egna villkor! Sortimentet består av härlig, mjuk mousse, effektiv mist och en kräm, så det finns något för alla.

B.tan är bra för dig som är nybörjare på brun-utan-sol eftersom produkterna är så enkla att använda - och att anpassa efter dina behov!

Innovativ formula och effektiva produkter utan lukt och orange färg

Som du kan se vad på produkternas namn, älskar b.tan att vara kreativa och innovativa för att sticker ut - men inte bara med namnen! Brun-utan-solprodukterna är formulerade med innovativa sammansättningar av ingredienser som ger dig det bästa resultatet gång på gång utan att du ska behöva ha samma mörka färg hur länge som helst - no commitment! Majoriteten av sortimentets produkter varar i 4 till 6 dagar och är superlätta att ta bort med Tan Eraser när du vill börja om från början och ha en ny sommarhud på din senaste instabild!

Produkterna är alla framställda med 100% naturliga DHA-färgaktiverare, i kombination med näringsrika, aktiva ingredienser som växtextrakt och oljor som gör kroppen vacker inifrån och ut - vilket ger dig den bästa huden med en jämn och felfri solbränna. Genom att använda naturlig färg undviker du också ränder, fläckar, orange toner och den obehagliga syntetiska lukten, som annars skrämmer bort många från att använda brun-utan-sol.

Tyngdpunkt på hållbarhet och natur - ”No bullshit, no nasties!

B. tan älskar naturen, djuren och din kropp. Därför formuleras produkterna uteslutande med ingredienser som varumärket kan stå för och som inte skadar dig eller vår natur.

Ingredienserna är alla hållbara, och den största delen av innehållet kommer från naturliga växtextrakt, oljor och färgämnen från socker, så att du drar nytta av näringsinnehållet på många sätt! Dessutom hittar du inga animaliska produkter i b.tans-serier, och vi är stolta över att säga att de, som många av våra andra märken, heller inte testas på djur.

B.tan har därför följande goda egenskaper:

  • PETA-certifierad och Cruelty Free
  • Veganvänlig
  • Utan parabener och andra hormonstörande ämnen
  • Inga sulfater / ftalater
  • Innehåller inte mineral- eller palmoljor

För att göra det hela ännu bättre är alla förpackningar i återvunnet material, som också i sin tur kan återvinnas efter att du har använt produkten.

- Är du övertygad ännu?

Hållbar, djup, uppbyggbar och mörk brun-utan-sol för alla hudtoner och hudtyp

Oavsett om du vill vara en naturlig Tanning Queen eller bara bli Tanned AF, b.tan har produkten för dig.

De flesta produkterna är utvecklade för att passa din hudton och din önskan om en perfekt solbränna, och dina krav på brun-utan-sol. Produkterna aktiveras på huden efter 1 timme, men kan sitta längre om färgen inte är mörk nog för dig. I sortimentet hittar du också en effektiv 9-minuters expressbrun-utan-sol, en oumbärlig applikatorhandske, oljor samt mer lätta och naturliga mousser, där du gradvis kan bygga din drömtan dag efter dag.

Prova b.tans läckra brun-utan-sol till bra priser när den mörkaste solbränna inte kan bli mörk nog!

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.