Axis-Y


Axis-Y är ett koreanskt hudvårdsmärke som erbjuder effektiv hudvård baserad på naturliga ingredienser. Läs mer om Axis-Y här

11 Produkt(er)

Axis-Y - koreansk hudvård med fokus på effektivitet och säkerhet

Koreanska hudvårdsmärken har den senaste tiden fått stor global uppmärksamhet för sin innovativa hudvård med fokus på hudens välbefinnande och hälsa. De erbjuder ofta ett brett sortiment av hudvårdsprodukter som inkluderar allt från rengöring till toner, serum och fuktkräm. Dessa är ofta baserade på naturliga och effektiva ingredienser och designade för att möta specifika hudproblem som torr, oljig eller oren hud. Axis-Y är ett av dessa populära koreanska hudvårdsmärken.

Axis-Y är känt för sina effektiva och skräddarsydda hudvårdsprodukter som är utvecklade för att förbättra hudens utseende och hälsa efter behov.

Populära produkter från Axis-Y

Rundt billede - Pige med Axis-Y Mugwort Pore Clarifying Wash Off i ansigtet

Axis-Y täcker ett brett utbud av hudvårdsprodukter som hjälper till med specifika hudproblem och innefattar rengöring, exfoliering, fukt, solskydd och mycket mer.

Några av Axis-Y's mest populära hudvårdsprodukter är:

  • Axis-Y Dark Spot Correcting Glow Serum – ett serum som hjälper till att göra stora porer mindre samt reducera synligheten av pigmentfläckar, akneärr och fina linjer
  • Axis-Y Green Vital Energy Complex Mask – en sheetmask som behandlar oren och livlös hud, pigmentfläckar och hjälper till att lindra irritationer och rodnad.
  • Axis-Y Mugwort Pore Clarifying Wash Off Pack – en djuprengörande lermask som behandlar tilltäppta porer samtidigt som den reducerar överflödigt talg, exfolierar, arbetar och återfuktar.
  • Axis-Y Quinoa One-Step Balanced Gel Cleanser – en mild gelrengöring som effektivt löser upp och tar bort makeup, smuts och orenheter.

Axis-Y 6+1+1-serien

Varje hudvårdsprodukt i Axis-Y 611-serien har en kombination av 6 näringsrika basingredienser, 1 målinriktad kärningrediens och 1 kvalitetssäkrande teknologi. Deras 611-serie är noggrant formulerad målrättat särskilda hudproblem med effektiva och naturliga ingredienser.

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.