Australian Gold

Solvård av högsta kvalitet med inspiration från den australiensiska naturen

När du vill sola är en bra solkräm avgörande för att hålla din hud vacker och frisk så länge som möjligt, skyddad från solens skadliga UV-strålar. Australian Gold är känt för sina högkvalitativa solvårdsprodukter för alla behov, som alla är inspirerade av den australiska naturen för att ta hand om din hud och stödja en hälsosam och helt naturlig Aussie-tan!

34 Produkt(er)

Australian Gold - skydda din hud med ett världsledande solskyddsmärke

Trots namnet är Australian Gold inte australiensiskt, utan ett amerikanskt varumärke som grundades redan 1985. Varumärket grundades av en man vid namn Trevor Gray, som inspirerades av sina australiska rötter till att skapa produkter som kombinerade effektiv hudvård med solskydd av högsta kvalitet. Med den australiensiska surf- och strandkulturen i åtanke utnyttjade han den lokala naturens gåvor för att skapa ett brett sortiment av fantastiska produkter som kunde skydda mot även den hårda australiensiska solen. Sedan dess har Australian Gold blivit världsberömt och är ett av de största varumärkena inom solvård internationellt.

Innovativa formler med potenta och naturliga lokala ingredienser

Australian Gold strävar efter att skapa produkter som inte bara ger dig ett högt och bredspektrum solskydd, utan också vårdar och ger näring åt din hud. För att ta hand om din hud på bästa möjliga sätt består Australian Golds produkter av noggrant utvalda ingredienser som hämtas direkt från Australiens natur. Ingrediensernas fantastiska egenskaper har varit kända i tusentals år och utnyttjas på bästa sätt för att göra produkterna unika och effektiva.

Sortimentet innehåller bland annat följande ingredienser:

- Kakadu-plommon: En lokal australiensisk frukt som är otroligt rik på C-vitamin och antioxidanter och ger ett naturligt hudskydd
- Tea Tree Oil: En speciell olja från Queensland som har använts i stor utsträckning av Australiens ursprungsbefolkning. Verkar antiseptiskt och antiinflammatoriskt på huden för en lugnande effekt
- Eukalyptus: Eukalyptusolja är också antiinflammatorisk, renande och närande för huden
- Rödalger: Särskilt näringsrika alger för en förbättrad och mer elastisk hud
- Aloe Vera: Fantastisk ingrediens som kyler och återfuktar för en lugnande effekt på huden

Alla produkter är generellt rika på vårdande och närande ingredienser som naturligt förser huden med skyddande antioxidanter samt nyttiga vitaminer och mineraler.


Brett utbud av solkrämer, lotion, sololjor och brun-utan-sol för alla behov av optimalt solskydd

Oavsett hudtyp, solexponering och behov har Australian Gold en produkt för dig.

Deras ursprungliga solkrämer, lotion och sprayer finns från faktor 6 hela vägen upp till faktor 50, så att du kan hitta den solkräm som är bäst för dig. Det finns också en sololja som ger en naturlig och långvarig färg. Alla produkter är formulerade med din komfort i åtanke, så formlerna är varken feta eller klibbiga, utan absorberas snabbt av huden. Alla solskyddsmedel är särskilt vattenresistenta för att maximera ditt skydd. Dessutom är merparten av sortimentet fyllt med varumärkets signaturdoft CocoaDreams, som får dig att dofta fantastiskt. I Australian Golds miniserie hittar du specialanpassade produkter som passar när en vanlig solkräm inte riktigt räcker till - utforska sortimentet här.

Botanical - naturlig och hållbar solvård för alla hudtyper

Botanical-serien är den ultimata solvården och kombinerar de bästa naturliga ingredienserna i miljövänliga formler. Produkterna ger ett brett spektrum av fysiskt solskydd med hjälp av mineraler som reflekterar solens UVA- och UVB-strålar bort från huden. Produkterna finns i både spray- och lotionversion samt som en vegansk färgad dagkräm för ansiktet, som är en absolut bästsäljare. Den perfekta serien för dig som bryr dig om din hud och naturen.

Fördelar med Botanical-serien:

  • Certifierad Cruelty Free och Reef Friendly
  • Hyperallergen och dermatologiskt testad
  • Fri från parabener, sulfater och syntetiska färgämnen
  • Formulerad antingen utan eller med ekologisk alkohol
  • Rik på vitaminer, mineraler och aminosyror

Sunless - miniserie med effektiva brun-utan-sol produkter för en gyllene solbränna utan sol

När solen inte längre skiner men du saknar din sommarbränna är denna miniserie din räddning. De tre läckra produkterna gör det enkelt för dig att få en djup gyllene solbränna oavsett årstid. Välj den brun-utan-sol produkt som passar dig bäst och upplev antingen omedelbar färg eller en gradvis uppbyggande färg. Produkterna är formulerade med naturliga färgaktiva ämnen och bronzer och ger dig färg utan solens skadliga strålar.

Active Chill - heltäckande skydd för dig med en aktiv livsstil

Active Chill består av en lotion och två sprayer som är särskilt lämpliga för dig som gillar att vara aktiv utomhus. Produkterna har multifunktionella egenskaper för fullt optimalt skydd, inklusive högt bredspektrum UV-skydd och en kylande effekt som aktiveras när du svettas. Dessutom innehåller de rikligt med antioxidanter som naturligt skyddar mot fria radikaler, UV-ljus och andra yttre föroreningar. Formulan är extra lätt och särskilt vattenresistent, så att du alltid är skyddad.

Fördelar med Active Chill-serien:

  • Certifierad Cruelty Free och Vegan
  • Paraben- och glutenfri
  • Fri från sulfater och syntetiska färgämnen
  • Luktneutraliserande och kylande

Utforska det breda utbudet av Australian Gold här på Med24 - alltid billiga priser, snabb leverans och möjlighet att uppnå fri frakt!

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.