Astion Pharma

Astion Pharma

Dansk-formulerade hudvårdsprodukter för behandling och vård av hudsjukdomar såsom eksem, atopisk hud, utslag och psoriasis hos barn och vuxna. AllergyCertified produkter utan kortison, binjurebarkhormon eller andra hormonstörande ämnen.

Om Astion Pharma | Vad är eksem? | Vilken produkt ska jag välja? | Fördelar med att välja en produkt från Astion Pharma

10 Produkt(er)

Astion Pharma - Dansk hudvård för behandling av eksem och andra hudåkommor

I Astion Pharmas produktsortiment hittar du olika behandlande- och vårdande krämer, serum, sprayer för kropp och ansikte som plågas av hudåkommor som eksem, psoriasis och atopisk hud. Det danska företaget grundades redan på 1980-talet, när hudläkare krävde en effektiv kräm för barn med atopiskt eksem och sedan dess har företagets sortiment utökats avsevärt. Här hittar du allt du behöver för att behandla, vårda och förebygga eksem hos både barn och vuxna i alla åldrar.

Vad är eksem och vem får det?

Eksem är ett inflammatoriskt tillstånd i huden där den naturligt skyddande barriären bryts ner och hudytan lämnas sårbar, exponerad och uttorkad. Tillståndet resulterar i inflammation, varigenom huden störs av klåda, rodnad, fjällning, stramhet och allmän irritation. Genom livet kommer upp till 20% av alla barn och 10% av vuxna att uppleva eksem och om du själv har varit drabbad av det så vet du garanterat hur negativt det kan påverka ens vardag - oavsett om det har varit atopiskt eksem , barndomsexem eller soleksem. Därför är det viktigt att välja rätt produkt som kan lindra symptom och obehag och skydda huden så att den blir frisk igen och livskvaliteten förbättras. 

Astion Pharma hjälper till att behandla och förebygga eksem

Det speciella med Astion Pharmas produkter är innehållet av det patenterade ämnet Dermadexin®. Den aktiva substansen finns i de flesta av produkterna och hjälper till att effektivt vårda och behandla eksem på huden. Ämnet lägger sig som en skyddande film ovanpå den sårbara och torra eksemhuden, vilket hjälper till att skydda huden från yttre påverkan som bakterier och uttorkande faktorer som kan förvärra tillståndet. Dessutom har ämnet lugnande egenskaper som motverkar klåda och irritation, vilket kan vara extremt irriterande. Produkternas övriga aktiva ingredienser hjälper till att återuppbygga hudens barriär och tillsätta fukt och näring så att huden läker optimalt. Astion Pharma rekommenderar att man använder en behandlingsprodukt från Cure-serien i kombination med en närande fettkräm, som därefter kan läka, skydda och bibehålla hudens hälsa för att förhindra framtida utbrott.

Vilken produkt ska jag välja?

  • Om din hud behöver akut behandling mot eksem och atopisk hud kan du prova: Astion Pharmas Skin Cure, som är lämplig för eksem på  kroppen, Face Cure, som används mot eksem i ansiktet och på ögonlocken, Scalp Cure för klåda och eksem i hårbottnen eller Hand Cure som är speciellt utvecklad för eksem på händerna. Prova också den populära Anti-Itch Spray, som omedelbart motverkar alla typer av klåda.

  • Efter att ha behandlat din problemhud, bör du vårda huden med en bra fet kräm som kan bygga upp och läka hela hudbarriären. Här kan du prova Astion Pharmas Daily Repair 40%, eller den ännu kraftfullare Daily Repair 70%.

  • Om du letar efter allmänna produkter som är speciellt utvecklade för vård av eksemhud kan du prova Astion Pharmas basprodukter som passar in i alla hudvårdsrutiner. Prova till exempel den milda Cleansing Gel, den fuktgivande Face Cream och Eye Care Serum för den känsliga huden runt ögonen eller kosttillskottet Face Care i kapselform, som tar hand om huden inifrån.

Fördelar med att välja en produkt från Astion Pharma:

  • Brett produktsortiment riktat mot vuxen- och barneksem, atopisk hud, utslag, psoriasis och andra inflammatoriska tillstånd
  • Lämplig för både barn och vuxna i alla åldrar. (Cure-serien rekommenderas dock från 2 år och uppåt)
  • Milda AllergyCertified produkter, som också kan användas för känslig hud
  • Utan kortison, binjurebarkhormoner och andra hormonstörande ämnen

På Med24 hittar du ett stort urval av Astion Pharmas effektiva produkter till billiga priser.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.