Anjo

4 Produkt(er)

Skapa mer livskvalitet med naturligt tillskott

Anjo handlar om livskvalitet. Så kort kan det sägas.

Företaget grundades 1960 har sedan dess varit i ständig tillväxt. Anjo har sköljts över av hälsovågen, som i allt högre grad måste betecknas som ett hav. Hälsotrenden är här för att stanna och Anjo har sedan 1960, nästan uteslutande specialiserat sig på hälsoprodukter som t.ex. kosttillskott, naturläkemedel och hudvårdsprodukter. Alla produkter har det gemensamt att de är naturens egna och rena ingredienser som har som mål att höja vår livskvalitet.

Anjos produkter garanterar att de är väl dokumenterade genom olika kliniska studier.

På Med24.se är vi därför stolta över att kunna erbjuda våra kunder produkter från Anjo. Kärnan i Med24.se är nämligen - precis som i Anjo - att öka våra kunders livskvalitet. Därför ger vi dig här ett smakprov på några av våra favoritprodukter från Anjo, men självklart kan du även hitta en mängd andra produkter från Anjo här.

Örtkräm

Anjo örtkräm (100 ml) är framtagen för att förhindra torr hud. Vi talar särskilt här om torr hud på händer och fötter. Den parabenefria örtkrämen innehåller inslag av kamomill och hamamelis. Förutom att ge en känsla av mjukhet, har också örtkrämen en skyddande effekt. På så sätt kommer örtkrämen att lägga sig som en skyddande film mot frisk vind, väder, smuts, tvättmedel, kemikalier, etc.

Avosol

Avosol från Anjo blev år 2010 vald till årets bästa hälsoprodukt. Produkten bidrar till bildandet av kollagen, vilket har betydelse för brosket. Avosol är framställt av en viss form av avokado och sojaolja (ASU) i förhållandet 1: 2, som lätt kan absorberas av kroppen. Vi föreslår att Avosol används i kombination med Eskimo 3-fiskolja, men Avosol kan också användas enbart som vi tidigare påpekat. Den rekommenderade dosen är 2 kapslar om dagen, därför har du med 120 kapslar gott och väl till två månader.

Garcin

Anjo har också utvecklat Garcin, som går in och bidrar till kroppens immunförsvar. Det talas här om vitlökskapslar som kanske är ett av det mest spännande sättet att använda vitlök på, på över 4000 år!
För Garcin är den enda vitlöksprodukt som har standardiserat innehåll av den aktiva substansen Allicin. Varje kapsel innehåller 90 mg allicinpulver och de andra aktiva substanserna från vitlök är kliniskt dokumenterade.

Bonus Information: Nej, du kommer inte att lukta vitlök från och med nu och fram till nästa år, då Garcin är luktfritt!

Krämer

Anjo ingår i flera olika krämer som har ett gemensamt och det är att de både lindrar och förbättrar.
Det gäller även Anjos Glucosolkräm som används för att behandla ömma leder och muskler. Har du till exempel problem med ont i knä, armbåge, axlar, nacke, rygg eller liknande, då ska Glucosolkräm masseras in i huden, vilket lindrar smärtan. Krämen kommer också så småningom att ge dig större rörlighet och smidighet.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.