Always

Läs mer om Always här!

10 Produkt(er)

Historien om Always

Always utvecklade sin första sanitetsbinda 1983. Sedan dess har miljontals kvinnor världen över använt deras många hygienprodukter. Förutom att utveckla bindor för nästan hälften av världens befolkning, har Always sedan 2014 haft en mission om att hjälpa alla kvinnor och flickor att behålla sitt självförtroende genom puberteten och hela livet, där många kvinnor belastas av de samhälleliga restriktioner som står i vägen för kvinnors rättigheter. De använder hashtaggen #LikeAGirl som namn på sin kampanj, där de kämpar för kvinnors mentala och fysiska hälsa runt om i världen.

Studier visar att 72% av flickorna känner att samhället begränsar dem, därför har Always ett mål att stärka och uppmuntra dem att bekämpa de många begränsningarna och istället vara ostoppbara inför samhällets begränsningar. Studier visar också att 7 av 10 tjejer känner att de inte känner sig hemma i idrottens värld, vilket gör att nästan 1 av 2 tjejer slutar med idrotten under puberteten.

Always lägger fokus på bra material

När Always utvecklar sina Always bindor har valet av material ett särskilt fokus. Bindor från Always är designade för att ge dig både komfort och skydd under din mens. Syftet med ett mensskydd är förstås först och främst att bindan ska vara bra på att absorbera mensvätska, men Always strävar också efter att deras bindor ska vara ytterst bekväma att använda. Always bindor är gjorda av speciellt utvalda material för att ge dig upp till 100% läckagefri komfort under hela din mens.

Vilken Always binda ska jag välja?

Ingen kvinna är den andra lik, så varför skulle deras bindor vara det? Så låter ett uttalande från Always, vilket också betyder att de genom åren har utvecklat massor av olika bindor så att alla kan hitta en binda som passar till sina behov.

Always Ultra

Always Ultra är en superabsorberande binda med ett Instant Dry-system som absorberar vätska på några sekunder och håller den borta från huden. Always Ultra bindorna är skonsamma mot huden och är gjorda med en luktneutraliserande teknologi som skyddar dig från luktstörningar. Hos Med24.se kan du köpa både Always Ultra night och Always Ultra normal, så att du kan känna dig skyddad både dag och natt.

Always Classic

Always Classic bindan är bra att använda under dagen eller på natten i slutet av din mens då du kanske inte blöder lika mycket. Det finns Always Classic både med och utan vingar, beroende på vad du föredrar att använda. Bindor med vingar har fördelen att skydda dig mer mot läckage åt sidorna, då vingarna viks runt dina trosor.

Always Maxi

Always Maxi är bindor som är extra tjocka. De är särskilt bra att använda om du har en mycket kraftig blödning. I denna serie hittar du de populära Always Maxi night-bindorna som ger ett säkert och maximalt skydd mot läckage på natten, så du inte behöver oroa dig för att blöda igenom.


Hos Med24.se kan du köpa flera av de populära bindorna från Always. Välj den binda som passar dina behov bäst! Beställ dina favoriter snabbt, tryggt och enkelt idag! Vi har hållbar leverans och erbjuder möjlighet att alltid uppnå fri frakt!

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.