ACO

47 Produkt(er)
ACO Hud har en omfattande kunskap om hudens behov i vårt nordiska klimat. Detta grundar sig på omfattande forskning som har lett till utvecklingen av denna fantastiska hudvårdsserie, som har produkter för hela familjen. ACO Intimate Care är speciellt framtagen för kvinnor och ACO Men för män. ACO Special Care används av flera målgrupper, till exempel baby, barn och äldre. 

ACO Intimate Care-serien vårdar, rengör och återfuktar intimområdet utan att irritera. Produkterna har testas av kvinnor och är avsedda för kvinnor. Serien omfattar noggrant utvalda och välkända ingredienser som är skonsamma mot huden och helt utan parfym. 

ACO Men är en hudvårdsserie, är avsedd för män som har en hud som kräver extra fukt och näring. I serien ingår roll-on, rakgel, ansiktslotion och after shave. Alla produkter innehåller välkända och näringsrika ingredienser som återfuktar och skyddar huden på bästa sätt. 

ACO Special Care ger extra skonsam näring till skadad eller särskilt ömtålig hud. Serien innehåller flera produkter för psoriasis, torr hårbotten, fötter, händer samt allmän vård för hud som behöver extra omsorg.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.