Green Protect

A Green Way
7 Produkt(er)

Välj klokt!

A Green Way är en serie som inte bara hjälper dig med skadedjur i hem och trädgård, utan verkar också för hållbara bekämpningsmedel. Genom användning av produkterna i serien, minimeras risken för angrepp och behovet av kemiska bekämpningsmedel minskas.

A Green Way kämpar tillsammans med resten av världen, med det enorma ansvaret att lämna så små fotavtryck som möjligt i vår gemensamma miljö. Vi måste välja de mest hållbara alternativen vi kan, för att säkerställa vår och framför allt, våra barns framtid.

Med hjälp av A Green Way's produkter får du ett hem fritt från skadedjur och samtidigt hjälper du till att minska användningen av farliga gifter där du och din familj bor.

Spraya med gift är en snabb och effektiv lösning som vi känner till, men tyvärr har den en tråkig effekt på miljö och ekosystem. Orsakerna till angreppen kan vara många och ofta varierar de från hem till hem och produkterna från A Green Way klarar de flesta skadedjursproblem. Så tänk på miljön och välj A Green Way.

Hållbara lösningar bidrar till att säkra framtiden.

Genom att välja A Green Way hjälper du till att minska användningen av farliga gifter och därmed bana väg för framtiden.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.