A-Derma

A-DERMA

A-derma har utvecklat hudvårdsprodukter som är särskilt lämpliga för torr och irriterad hud med tendens till atopi.

Exomega Control | Solskyddsmedel | Sprays | Dermalibour+ | Epitheliale

43 Produkt(er)

Historien bakom A-derma

Det hela började på 1970-talet när apotekaren Pierre Fabre hade en passion för botanik. Han bestämde sig för att forska i och odla havre, eftersom det hade använts för medicinska ändamål i tusentals år. Detta var början på en bred hudvårdsserie som vi idag känner till som A-derma. A står för avoine, som är det franska ordet för havre, och derma är en referens till dermatologi.


A-derma - Hudvård för känslig och torr hud

I mer än 30 år har A-derma utvecklat och specialiserat sig på hudvård som kan användas av alla åldrar och som är särskilt lämplig för känslig, torr och skadad hud.

Rhealba är namnet på den specifika havresort och nyckelingrediens som används i A-dermas produkter. Rhealba-havre hjälper till att lugna, reparera och återfukta huden.

A-derma Exomega Control

A-Derma Exomega Control är en serie som lämpar sig för mycket torr hud och hud med benägenhet för atopi. Serien innehåller flera produkter så att du kan få bästa möjliga vård för din hud.

A-derma Exomega Control Cream - En bra fuktighetskräm som dämpar klåda och irritation. Krämen är lämplig för mycket torr hud och hud med benägenhet för atopi. Dessutom minskar A-derma Exomega Control Cream torrhet i huden tack vare sin vårdande konsistens.

A-derma Exomega Control Balm - En fet kräm som har en klådstillande effekt på extra torr hud med tendens till atopi. A-derma Exomega Control Balm är mycket närande och hjälper till att återställa hudens barriär.

A-derma Exomega Control Lotion - En lätt och flytande konsistens som lugnar och minimerar irritation orsakad av torr hud. A-derma Exomega Control Lotion är även klådstillande och återfuktande.

A-derma Exomega Control Foaming gel - Om du har torr och irriterad hud har A-derma utvecklat denna skummande gel just för detta ändamål. A-derma Exomega Control Foaming gel har en lugnande och klådstillande effekt och kan användas på både ansikte och kropp.

A-derma Exomega Control Shower oil - En närande och vårdande duscholja som rengör och lugnar huden på ett skonsamt sätt. Kan användas på både kropp och ansikte.

A-derma Solskyddsmedel

De flesta människor får känsligare hud när de vistas i solen. A-derma Protect är en serie solvårdsprodukter som är framtagna för att hjälpa dig med torr och känslig hud. Solserien kan användas till allt från normal hud till atopisk hud och allt däremellan. Med A-dermas solserie får du både vård och skydd.

A-derma spray

A-derma har utvecklat två sprayer som är idealiska för hudproblem som uppstår här och nu, eftersom de ger omedelbar lindring för irriterad hud.

A-derma Cytelium

A-derma Cytelium Drying spray är en lugnande spray. Denna spray från A-derma har en torkande effekt på lätt oljiga hudirritationer, såsom:

 • Röd rumpa
 • Hudveck
 • Insektsbett
 • Blåsor

Dessutom har A-derma cytelium drying spray en rengörande och skyddande effekt på huden. Sprayen kan användas på kroppen, ansiktet och intimområdet.

A-derma Cultalgan

A-derma Cultalgan spray innehåller en ultra-lugnande och kylande vätska som omedelbart minskar obehag i huden. Denna spray från A-derma lugnar smärtande hud och kan användas på kroppen, i ansiktet, i hårbotten och på yttre slemhinnor.

A-derma Dermalibour

A-derma Dermalibour är en serie som reparerar det översta hudlagret och ger skydd och vård till hud som utsätts för dagliga revor och atopisk hud.

A-derma Dermalibour Repairing cream

A-derma repairing cream rengör försiktigt och lugnar hudproblem. Krämen är särskilt idealisk för dagliga hudirritationer som t.ex:

 • Rodnad
 • Klåda
 • Torra fläckar
 • Små skrapsår och skärsår
 • Rodnad och irritation runt munnen, bröstvårtorna, ögonlocken och på händerna

Säker att använda på spädbarn, barn och vuxna.

A-derma Barriärkräm

A-derma Barrier Cream är en effektiv och skyddande kräm mot hudirritationer orsakade av yttre påverkan:

 • Vind och väder
 • Salt- och klorvatten
 • Gnidning från kläder
 • Kemikalier från tvättmedel, rengöringsmedel etc.

A-derma Barrier Cream isolerar huden och skyddar den därför mot yttre påverkan.

A-derma Epitelial

När ärr och bristningar i överhuden är nya och röda kan du minska deras synlighet. Det gör du genom att massera dem med A-derma A.H Duo Massage gel-oil:

 • Applicera massagegelen på hudområdet och massera med cirkulära rörelser. Du kommer nu att märka att gelen förvandlas till olja. Fortsätt att massera tills oljan har absorberats av huden. Detta kan ta några minuter.

Du måste ha tålamod om du vill minska dina ärr och bristningar, eftersom det kan ta lång tid.

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.