EasySun Brun-Utan-Sol Servett - 1 st

1
1
1
(1) Se alla recensioner
Se alla produkter från EasySun
Varunummer: 1001

EasySun Brun-Utan-Sol Servett - 1 st

EasySun Brun-Utan-Sol
- Naturligt sommarbrun med den nya EasySun Tanning

EasySun är en brun-utan-sol-servett som enkelt och försiktigt ger en naturlig solbränna inom loppet av några timmar. Servetten är enkel att använda och lätt att ta med var som helst i vardagen eller på resa. Passar bra på vinterblek hud eftersom den ger en naturlig ljusbrun färg.

EasySun Brun-Utan-Sol Servett är gjord av ett mjukt, skönt material och känns därför väldigt mjuk mot huden.

Hur använder jag Easy Sun Self Tanning servett
Används på rengjord och torr hud för att uppnå bästa resultat. Torka försiktigt på det önskade området med servetten. Det ger ett naturligt, attraktivt och jämnt solbrunt utseende inom 3 timmar. Ger inga linjer. Idealisk för alla hudtyper. Undvik direkt kontakt med ögonen.

Upprepa behandlingen för att få en mörkare nyans. För att underhålla solbrännan upprepas processen var tre eller fjärde dag. Tvätta händerna efter användning. Färgar inte av på kläder. Innehåller ingen solskyddsfaktor. EasySun Brun-Utan-Sol Servett kan användas både i ansiktet och på kroppen. Appliceras på torr hud. För bästa resultat rekommenderar vi att du tvättar din hud och sköljer den väl från tvålrester före användning

Hur snart kommer jag att se resultat
Hur snabbt solbrännan utvecklas beror på vilken hudtyp du har. Ju blekare hud desto snabbare resultat. I de flesta fall kan förändringen ses efter en timma. Efter 3 timmar har färgen stabiliserats och är fullt utvecklad. Håller i 3-4 dagar.

Vad är DHA
Den bruna färgen beror huvudsakligen på att den aktiva ingrediensen dihydroxiaceton (DHA). DHA är en naturlig sockersubstans som har använts i den kosmetiska industrin i över 30 år. DHA är känt för att vara det bästa medlet för brun utan sol-produkter. DHA åstadkommer brunfärgning genom att reagera med aminosyrorna i keratin, ett protein i hudens övre skikt. Keratinet blir därmed mörkare och ger huden en gyllenbrun färg. DHA är helt ofarligt.

Ingredienser (INCI):
Aqua, Ethoxydiglycol, propylenglykol, dihydroxi aceton (DHA), Polysorbat 80, fenoxietanol, Dimetikonsampolyol, Parfum, kaliumsorbat, etylhexylglycerin, citronsyra.

Ingredienser:

Aqua, Ethoxydiglycol, Propylenglycol, Dihydroxyacetone, Cyclodextrin, PEG-12 Dimethicone, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, C12-15 Pareth-12, Parfym, Potassium sorbate, Citric acid

Ingår i kategorierna
  1. Beauty
  2. Brun Utan Sol
  1. Sommarklar
(1) Se alla recensioner
Se alla produkter från EasySun
Varunummer: 1001

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.