Zahra Argan Oil, 100% pure - 100 ml

Zahra Argan Oil, 100% pure - rik på vitamin E och essentiella fettsyror
Se alla produkter från Zahra
Varunummer: 30002

Zahra 100% Pure Argan Oil är rik på vitamin E och essentiella fettsyror.

Zahra Argan Oil har utvunnits av danska och marockanska arganoljeexperter. Varje kärna har noggrant utvalts för att få den bästa kvaliteten. Denna Arganolja är kanske den allra bästa på marknaden. Zahra Argan olja utvinns i laboratorium under kontrollerade former. Laboratoriet är godkänt av ECOCERT, AB och USDA internationella ekologiska kontrollorgan. Detta är din garanti för 100% ren och BIO arganolja. Den importeras i mindre mängder för att alltid garantera frisk olja.

Arganträdet hör hemma i ett litet område i sydvästra Marocko. Även om odlingen tidigare var på ett större område, är det idag ett område på endast ca 800.000 hektar. Arganträden är skyddade och marockanerna respekterar det så högt att de skyddar det med sina liv. Dess olja har en gul / brunaktig färg och en mjuk konsistens, doften påminner om mandelolja. Denna arganolja extraheras genom mekanisk kallpressning av argankärnan som finns i fruktens nöt.

Det är en olja som är rik på vitamin E, en kraftfull, naturlig antioxidant, vilket ger många fördelar för hud, hår och naglar. Förr har den varit mycket använd av lokala stammar för vård och försköning av huden. Det kan användas till ansikte, hår, kropp och naglar.

Användning:
Hår: Du kan använda den i håret kväll och morgon. På kvällen kan du använda den som hårinpackning. Fördela den i hela håret. Linda in håret i en handduk och låt oljan verka över natten. På morgonen kan du ta den i fuktigt hår från topparna och uppåt. Torka håret som vanligt.

Ansikte och kropp: Du kan välja att använda arganolja på kvällen som avkoppling och vårdande olja, eller på morgonen som skydd. På kvällen kan du använda den som nattkräm. På morgonen innan makeup. Kom ihåg att massera uppåt.

Naglar: 1-2 gånger i veckan kan du smörja naglarna. Dina naglar blir rena, klara och efter ett tag blir de starkare.

OBS! Produkten ska endast användas för utvärtes bruk!

Innehåll: 100 ml

Ingredienser:
100% ren Arganolja - Argania Spinosa Kernel Olje-, inga färgämnen, doftämnen eller konserveringsmedel. Förvaras på torr plats, borta från värme och ljus.

Indikation:
Informationen om de positiva egenskaperna hos våra produkter, inklusive medicinsk och skönhetsinformation är baserad på dess populära, traditionella användning. Fördelar och användning av våra produkter kan variera från användare till användare. Vi rekommenderar inte eller främjar självmedicinering. Vi rekommenderar alltid att konsultera en specialist i tveksamma fall.

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.