XL-S Medical

XL-S Medical
XLS Medical - en viktig del i viktminskning 
Sisyfos är berättelsen om en legendarisk kung i grekisk mytologi som av gudarna dömdes att för alltid rulla en stor sten uppför en backe. Varje gång Sisyfos nådde toppen, skulle stenen rulla ner igen och så fick Sisyfos börja om.
En liknande "sisyfosuppgift", kan en ny smart bantningsmetod kännas som. Mödosamt arbete som i slutändan misslyckas. När det gäller viktminskning är en bra tumregel att undvika snabba helhetslösningar och konstlad 
bantning. Viktminskning behöver inte vara så komplicerat. I grund och botten handlar det om vettig kost, god sömn och en naturlig kärlek till bra mat.

Lyssna på kroppens signaler
Sömn är den stora gemensamma nämnaren när det gäller viktminskning. Sover du för lite, störs hormonbalansen och din aptitreglering ryker. Det innebär att du är mer hungrig när du är vaken. Å andra sidan kan det finnas stora skillnader när det gäller våra kroppars ämnesomsättning och vår aptit. Det är därför viktigt att du lyssnar på kroppens specifika signaler. Har du till exempel ingen aptit på morgonen och sedan ska tillämpa rådet att "äta som en kung på morgonen och som en tiggare på kvällen" kanske inte det passar för dig och din kropp. Gör en dietplan som passar din kropp och låter dig ha kvar matglädjen. Bantning och viktminskning ska inte bara handla om gram, procentsatser, kalorier, vikt och motion. Gå ner i vikt och hålla vikten nere handlar om att må bra och vara realistisk med sin aktivitetsnivå, sin tid 
och sina matvanor. 

XL-S Medical - är en viktig del i din viktminskning
XL-S Medical - är en viktig del i din viktminskning och bevarandet av den. Här kan XL-S Medical  vara en viktig komponent - både i din viktminskning och underhåll av den. XL-S Medical är ett pulver som fungerar på så sätt att aptiten minskar, eftersom den innehåller fibrer Litramine komplex, vilket är en patenterad ingrediens baserad på vegetabiliska fibrer, berikade med fettlösliga vitaminerna A, D och E.
Pulver binder sig till fettet i maten och därmed skapas ett fett / fiberkomplex som förhindrar upp till 28 procent av fettet från att tas upp av kroppen. Allt medan pulvret ser till att du fortsätter ta upp vitaminerna.
Det är dock viktigt att komma ihåg att XL-S Medical inte är ett mirakelpulver i sig själv. Den optimala effekten uppnås endast i kombination med en hälsosam kost och fysisk aktivitet. 

Har du testat någon av XL-S Medicals produkter, vill vi gärna läsa din recension av produkten.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.