Worlds-Best

1 Produkt(er)

Vad är Worlds-Best?

Det danskägda företaget Worlds Best A/S grundades 1956, med fokus på tillverkning av högkvalitativa kondomer. Worlds-Best kan idag utföra nästan all typ av produktion och service inom kondomer, varför de erbjuder ett brett utbud av kondomer i olika passform, storlekar och design. Oavsett vem du är och vilken sorts sex du föredrar, kommer du att ha möjlighet att hitta kondomer som är perfekta för dig eller din partner. För Worlds-Best är det viktigaste att alla har möjlighet att njuta av säkert och skyddat sex. Vidare exporteras de dansktillverkade kondomerna till flera olika länder, där även den höga kvaliteten på kondomer och glidmedel uppskattas.

Kondomer av högsta standard och kvalitet!

Worlds-Best fokuserar på kvalitet och säkerhet under hela tillverkningen av kondomer. Därför är en naturlig del av produktionen att utföra kontinuerliga produkttester, vilket bidrar till att säkerställa den alltid höga kvaliteten. Worlds-Best är certifierat enligt ISO 4074:2015, CE 2460 och ISO 13485:2016. För att hela tiden säkerställa att certifieringarna efterlevs görs kvalitetstester både under och efter produktionen. När en kondom är klar testas den för täthet, hål och andra synliga defekter samt korrekt märkning på förpackningen.

Skyddat, säkert och njutbart sex för alla

Här på Med24.se har vi ett stort urval av kondomer från Worlds-Best. Prova de populära kondomerna med anatomisk form för ökad komfort, släta kondomer utan glidmedel eller de spännande varianterna Ril-Form och Sensi-Rib med stimulerande knoppar och räfflor på ytan. Worlds-Best erbjuder även kondomer för dig som tycker att traditionella kondomer är för små - välj mellan Beauty Form med mer utrymme upptill eller King Size i storlek XXL.

Hos oss hittar du självklart även det populära glidmedlet Silky Glide från Worlds-Best. Silky Glide är ett vattenbaserat glidmedel som har tagits fram specifikt för användning med kondomer men som även lämpar sig för många andra ändamål, såsom för en sensuell massage, torrhet i intimområdet eller införande av en tampong eller termometer.


Köp kondomer och glidmedel från Worlds-Best för din nästa intima stund på Med24.se - snabbt, tryggt och enkelt!


Pil til toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.