Nupo 3 x slim boost + 1 storpack diet shake jordgubb

Sampack från Nupo - 3 x Slim Boost + 1 storpack diet shake jordgubb Med24.se
Se alla produkter från Nupo
Varunummer: 36328

Produktbeskrivning

Sampack från Nupo - 3 x Slim Boost + 1 storpack diet shake jordgubb

Ska du börja januari med viktminskning, kan vi rekommendera dig detta Nupo-paket, det innehåller ett av varje nya Slim Boost och Nupo-storpack med din favoritsmak.

I en vardag med många frestelser och fylld kalender kan det vara svårt att hålla sig till sin mat- eller dietplan till 100%. Med Slim Boost får du 3 olika varianter, var och en med en speciell funktion som kan hjälpa till att kontrollera din svaga punkt under viktminskningen. Alla 3 varianterna är speciellt utvecklade för att möta några av de vanligaste utmaningarna som du garanterat möter under viktminskningsprocessen.
Du kan läsa mera om Nupo slim boost här.

Nupo-pulver tillhör gruppen av proteinerika kaloridieter - på engelska Very Low Calorie (VLCD). VLCD-produkter innehåller mycket få kalorier (mindre än 800 kcal per dag), samtidigt som de innehåller alla näringsämnen som kroppen behöver.
Varje Nupo sampack innehåller 42 portioner som räcker till 7 hela dagar under en dietkur.
Läs mera om Nupo jordgubb här.

Sampacken innehåller:
Nupo Slim Boost - Burn My Fat - som boostar din viktminskning, främjar fettförbränningen och bidrar till en normal energiomsättning.
Nupo Slim Boost - Block My Carbs - som hjälper dig att kontrollera kolhydraterna och bidrar till en normal energiomsättning och blodsockernivå.
Nupo Slim Boost - Fill My Tummy - som fyller magen med naturliga fibrer som heter Glucomannan, som har en enastående förmåga att absorbera vatten med många gånger sin egen volym.
Nupo storpack med jordgubb - som är en del av Nupo fullständiga dietval, vilket innebär att det är en mycket kalorifattig produkt (cirka 100 kalorier per portion shake), som också innehåller alla vitaminer, mineraler och näringsämnen som kroppen behöver.

Få svar på de vanligaste frågorna här.

Innehåll:  1 st

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.