Weighlevel, Sprunk Jansen - 90 tabletter

Weighlevel, Sprunk Jansen - 90 tabletter
Se alla produkter från Sprunk Jansen & Weighlevel
Varunummer: 1408

Weighlevel reglerar aptiten, stimulerar en hälsosam förbränning och hjälper matsmältningen. Förpackningen räcker till 1 månads förbruk. 

OBS: Weighlevel finns även som 3-månaders förpackning!

Weighlevel är baserat på växtextrakt från daggkåpa, olivblad, mynta och kummin - örter som är kända för att reglera aptiten och påverka matsmältningen.

Daggkåpa har i århundraden spelat en viktig roll i örttraditionen där den har använts vid en mängd olika missförhållanden. Inom den arabiska traditionen har den använts för att minska aptiten och orsaka viktminskning.

Olivträdet är en klassisk medelhavskälla till både mat och hälsa och har förmågan att bibehålla hälsosamma blodsockernivåer. Extrakt från olivblad begränsar mängden socker som passerar från maten i magen och vidare ut i blodet.

Kummin används över hela världen mot magbesvär och för att underlätta matsmältningen. En effektivare matsmältning förkortar den tid det tar från ett intag av mat till kroppen vet att den har mottagit de näringsämnen den behöver. Detta bidrar till att minska aptiten.

Mynta är ett medel som lugnar magen och hjälper matsmältningen. Mynta minskar också leverns produktion av fetter.

Användning:
1 tablett 3 gånger per dag en halvtimme före måltid.

Den rekommenderade dosen bör inte överskridas.

Ingredienser:
3 tabletter innehåller extrakt från:
Daggkåpa, vilket motsvarar 690 mg torkad växt, olivblad, motsvarande 450 mg torkad växt, kummin, vilket motsvarar 384 mg torkad växt, mynta motsvarande 324 mg torkad växt.

3 tabletter innehåller:
Dagsdos Mängd Enhet DRI

Vitamin C

21

mg

35%

Ingredienser:

Fyllnadsmedel (trikalciumfosfat, mikrokristallin cellulosa, dikalciumfosfat, hydroxipropylmetylcellulosa), Extrakt av daggkåpa (Alchemilla vulgaris L.), Extrakt av olivblad (Olea europaea L.), Extrakt av spiskummin (Cuminum cyminum L.), Extrakt av grå mynta (Mentha longifolia L.), Vitamin C (ascorbinsyra), Ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyror, siliciumdioxid), Potatisstärkelse

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.