Nupo Slim Boost BLOCK MY CARBS - kolhydratblockerare - 60 st

Nupo Slim Boost BLOCK MY CARBS - kolhydratblockerare - 60 st
Se alla produkter från Nupo & Nupo Slim Boost
Varunummer: 35708

Boosta din viktminskning med Nupo Slim Boost BLOCK MY CARBS

Block my carbs från Nupo Slim Boost ger dig aktiva ingredienser som hjälper dig att kontrollera kolhydraterna och bidra till en normal energiomsättning och blodsockernivå.

KOLHYDRATBLOCKERARE Hjälper till att minska absorptionen av kolhydrater och främja ämnesomsättningen

Block my carbs innehåller bland annat FABENOL som är ett naturligt extrakt från vita kidneybönor. Detta naturliga extraktet förhindrar ett särskilt matsmältningsenzym som kallas alfa amalys att bryta ner kolhydrater till socker. I en energireducerad kost med viktminskning i åtanke kan det vara tillrådligt att minska på intaget av kolhydrater. Den aktiva substansen i FABENOL är fasolamin, som hämmar det specifika enzymet alfa-amylas i nedbrytandet av kolhydrater. När effekten av detta enzym hämmas kan stärkelsehaltiga kolhydrater inte tas upp, vilket gör att kroppen tar upp färre kalorier från kolhydrater, vilket är en fördel när man vill reducera kalorieintaget.

För att stödja enzymet Fabennol innehåller Block my carbs också:

Havtorn - Havtorn även känd som "Nordens citron" - är en nordisk vildodlad bärbuske, som i flera hundra år har använts av kulinariska skäl för sina medicinska och näringsrika egenskaper. Bären är sprängfyllda med viktiga vitaminer och friska omega 3,6, 7 och 9 fettsyror. Forskningen visar att havremjöl förbättrar tarmkanalaktiviteten och främjar metabolismen. Dessutom är havtorn naturligt rik på vitamin C, vilket bidrar till en normal energiomsättning och immunsystemets normala funktion.

Ingefära - Ingefära hjälper till att stödja matsmältningen och bidrar också till att tarmen fungerar normalt. Hälsopåverkan kommer från de många vitaminer, mineraler och eteriska oljor som växten innehåller.

Krom (mineral) - Krom är ett viktigt mikronäringsämne som kroppen behöver för en mängd olika funktioner. Hormonet insulin transporterar socker från blodet in i kroppens muskler och fettceller. Krom är en del av denna process, vilket bidrar till att upprätthålla en normal blodsockernivå genom att stödja effekten av insulin som reglerar blodsockret i kroppen. Krom kan därför spela en avgörande roll i en energireducerad kost med viktminskning i åtanke.

Användning:

Du kan använda fatburner när som helst vid behov.
Följ alltid informationen på förpackningen.

Daglig dos: 2 kapslar dagligen

Tips:
Du kan kombinera med andra Slim Boost-produkter som FILL MY TOMMY eller BURN MY FAT. Kom dock alltid ihåg att följa den rekommenderade dagliga dosen och andra instruktioner på förpackningen för din produkt, eftersom den varierar från produkt till produkt.

Kosttillskott utvecklat i Danmark.

Innehåll: 60 st

6 kapslar innehåller:
Dagsdos Mängd Enhet DRI

Fabenol vita kidneybönor extrakt (innehållande 15000 U alphaamylase inhiberingsaktivitet)

1500

mg

-

Havtorns extrakt (2:1 innehåller min 10% vitamin C)

1200

mg

-

Ingefärsrot 20:1 extrakt (20:1 innehållande 15 mg gingeroler)

300

mg

-

Vitamin C

120

mg

150%

Krom

108

mcg

270%

DRI: Dagligt Referensintag för vuxna samt barn från 11 år.
* DRI ej fastlagt
Ingredienser:

Extrakt av vita kidneybönor (phaseolus vulgaris L.), Havtornextrakt (hippophae rhamnoides L.), Ingefärsrot extrakt (zingiber officinale roscoe), Antiklumpmedel (magnesiumsalter av fettsyror), Krompikolinat, Hydroxypropylmethylcellulosa (kapsel), Renat vatten, Färgämne (titandioxid)

Ursprungsland: Eu-land
Obligatorisk text för kosttillskott: Den rekommenderade dagliga dosen bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost. Förvara utom räckhåll för barn.

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.