Vichy Dermablend

Vichy dermabland smink

Vichy Dermablends makeup-produkter är speciellt utvecklade för problemhud. Med Dermablend garanteras du en kvalitetsmakeup som är fantastiskt täckande och har lång hållbarhet. Produkterna har testats på känslig hud och innehåller inga onödiga tillsatser.

Läs mer om Vichy Dermablend här.

5 Produkt(er)

Vad är Vichy Dermablend?

Vichy Dermablend Makeup är utvecklad med fokus på problemhud som antingen inte är frisk eller har andra kosmetiska problem. Alla produkter är utvecklade under dermatologisk kontroll och lämpar sig även för den mest känsliga hud. Produkterna från Dermablend Vichy är fantastiskt täckande och har lång hållbarhet. Många av Dermablends foundations varar upp till 16 timmar utan att smälta eller försvinna från huden.

Trots Dermablends goda hållbarhet och täckande förmåga kan du vara säker på att din hud får syre och att makeupen inte täpper till dina porer. Alla produkter har lätt konsistens och är producerade med ingredienser som inte ger känslan av att bära en "mask".

Vem bör använda Vichy Dermablend?

Alla kan använda Vichy Dermablend. Produkterna är särskilt lämpade för dig som har någon form av hudproblem. Har du akne, vitiligo, rosacea, födelsemärken, ärr, ådernät eller liknande, tillhör du målgruppen som Demablend från Vichy riktar sig till. Om du har en mycket känslig hud och har problem med att tåla olika makeupmärken då är Dermablends produkter värda ett försök. Alla produkter har testats och godkänts för känslig hud.

Du kan också använda Dermablend om du vill ha en makeup som täcker och varar hela dagen. Produkterna har en mycket god hållbarhet, så du är garanterad en fin och perfekt makeup hela dagen utan att behöva uppdatera den.

Vilka produkter ska jag använda från Vichy Dermablend?

Vichy Dermablend har många olika produkter. Foundation, concealer, korrigerande och fixerande puder.
Produkterna är lämpliga för alla, men t.ex. stiften är uppdelade i nyanser, så att du kan få den nyans som passar din hud perfekt.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.