Vichy Dercos Nutrients

Vichy Dercos Nutrients

Vichy Dercos Nutrients

Dercos Nutrients serien är för dig som vill ha produkter som är inspirerade av naturen. Med Vichy Dercos Nutrients  behöver du inte kompromissa, du får både kvalitet och välbefinnande i en härlig kombination. 

Här hittar du hela sortimentet från Dercos Nutriens. Denna serie av hårprodukter består av  schampo, balsam och hårkur. Du kan med säkerhet hitta en hårprodukt som hjälper dig med problem, som du eventuellt har med ditt hår och din hårbotten.

Alla produkterna från Vichy Dercos Nutrients är baserade på naturliga ingredienser, såsom betakaroten, C- och E vitamin, aloe vera och acai extrakt.

Alla flaskor är tillverkade av 100% återvunnen plast, plasttuberna är tillverkade av 50% återvunnen plast.


Vichy Dercos Nutrients Vitamin:

Vichy Dercos Nutrients Vitamin

Denna serie från Vichy är för dig som upplever att ditt hår är trist, livlöst och saknar glans. De vårdande produkterna är formulerade med betakaroten, C- och E vitamin, aloe vera och acai extrakt. Dessa ingredienser verkar som fantastiska antioxidanter och ger ditt hår mer liv och glöd.

I dag bor många i storstäder där de dagligen utsätts för föroreningar, stress, hårt vatten och UV strålar.
Alla dessa faktorer kan ha negativ påverkan på håret.  
Vichy Dercos Nutriens lämnar hår och hårbotten i balans och lämnar en skön och behaglig känsla.


Vichy Dercos Nutrients Detox:

Vichy Dercos Nutrients Detox

Vichy Dercos Nutrients Detox innehåller bland annat kaoliner och spirulinaextrakt, som effektivt absorberar talg från håret och hårbotten och ger dig en ögonblicklig fräsch och frisk känsla. Hårprodukterna från detox serien kan användas av alla hårtyper, men är speciellt bra för dig som lider av fett hår och fet hårbotten.

Vichy Dercos Nutrients Detox uppfriskar ditt hår och din hårbotten ögonblickligen och innehåller en frisk doft av bland annat menthol, teblad, alpviol och cederträ.


Vichy Dercos Nutrients Nutri Protein:

Vichy Dercos Nutrients Nutri

Vichy Dercos Nutrients Nutri Protein är för personer med torrt och skadat hår, som förekommer vid ex. värmepåverkningar som föntorkning, plattång, UV-strålar eller kemiska behandlingar. Produkterna kan användas av alla, men är speciellt för dig med skadat hår, som vill få en riktigt god effekt av produkterna.

Vichy Dercos Nutrients Nutri Protein ger ögonblicklig vård och näring för ditt hår och hårbotten. Produkterna skapar balans i hår och hårbotten och ger en frisk och fräsch känsla. Se Vichy Dercos original hårprodukter här.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.