Tweezerman

26 Produkt(er)

Tweezerman - prisbelönta beauty-tools till både kvinnor och män

I över 35 år har varumärket Tweezerman designat innovativa och praktiska skönhetsverktyg av absolut högsta kvalitet eftersom de vet att endast de högsta standarderna är bra nog när det gäller dina ögonbryn, naglar, fransar och andra features. Du känner förmodligen till deras fina pincetter och det är inte för inte att de rekommenderas av hudvårdsspecialister, stylister, modeller och kändisar över hela världen. Pincetterna är designade med en perfekt vinkling på 25 grader och handslipade ytor - och precis som resten av deras sortimentet är de gjorda av hållbart rostfritt stål. Den väl genomtänkta designen på Tweezermans produkter gör det möjligt att uppnå mer exakta resultat än någonsin när du plockar och formar dina ögonbryn. Det finns en färg för alla och en variant anpassad för alla behov, så du kan vara säker på att hitta en pincett som passar dig.

Stort urval av skönhetsverktyg för alla behov

Tweezermans stora sortiment av produkter täcker alla dina behov när det gäller styling, grooming och skönhetsvård:

  •  För dina ögonbryn, förutom den välkända Tweezerman Slant pincetten, hittar du även Ultra Precision Point Slant pincetten, Mini Slant pincetterna i resestorlek och 10x Lighted Mirror - en praktisk spegel med inbyggt LED-ljus, som är din bästa vän när du ska plocka ögonbryn.

  •  I kategorin pedikyr och manikyr hittar du professionella nagelfiler samt olika nagelsaxar och saxar för både tå- och fingernaglar så att du alltid kan hålla dina händer och fötter välskötta.

  •  I "diverse" -avdelningen hittar du ögonfransböjaren Classic Lash Curler, No-Slip Skincare Tool Blackhead Remover och den innovativa Smooth Finish Facial Hair Remover, som enkelt och säkert tar bort oönskat hår från ansiktet helt utan rakblad, vax eller kemi .
 
  •  I Tweezermans sortiment för män hittar du den speciella Point Tip Ingrown Hair Pincet, som tar bort ingrodda hår i skägget och ögonbrynen, ett set med sax och kam för skägget samt nagelklipparen Precision Grip Fingernail Clipper designad speciellt för mannen som vill ha både kvalitet och effektivitet.

pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.