Superfruit Mulberry - 160 g

Superfruit Mulberry - 160 g
(1) Se alla recensioner
Se alla produkter från Superfruit
Varunummer: 5331

Produktbeskrivning

Ingredienser
Recensioner

Superfruit Mulberry - 160 g

Superfruit Mulberry (Morus alba L.) har under lång tid varit ett mycket viktigt träd i Asien tack vare silkeslarven som spinner silkestrådar och äter de mörklila bladen. Trädet är mycket utbrett i Asien men även i delar av Europa. Mulberry/ Mullbären finns i nyanser av vitt, rosa och rött till svart. Träden som bären växer på är 5-20 meter höga.
Mulberry har länge använts i traditionell örtmedicin och man har funnit skrifter från det gamla Kina och Grekland där det är omnämnt. Det går att använda nästan alla delar av trädet, från rötterna och bladen till själva frukten. På senare tid har mullbär fått mycket utrymme i media för sin förmåga att stabilisera blodsockernivån och öka det goda kolesterolet. Mullbär är också en av de frukter som det finns en hel del forskning om.

Näringsinnehåll:
Mullbär innehåller stora mängder C-vitamin, K-vitamin, järn och kalcium, men även andra viktiga näringsämnen såsom polyfenoler, flavonoider, protein, steroider, triterpener, astragalin och isoquercitrin. Mulberry är också en bra källa till resveratrol, som fungerar både som antioxidant och antikoagulant.

Superfruits Mulberry/ Mullbär plockas direkt från träden och torkads i solen och du kan sedan äta dem när som helst på året. Superfruits Mulberry/ Mullbär är ekologiskt odlade enligt USDA NOP certifiering. Superfruit rekommenderar att du äter en handfull om dagen för att det är gott och nyttigt. Ät dem som de är i sallader och använd i matlagning och smoothies. De har en något söt smak. Blanda ut Mulberry/ Mullbär med andra Superfruits frukter och du kommer att få en mycket spännande och näringsrik blandning.

Näringsinnehåll per 100 g:
Energi 296 kj
Kolhydrater 64 g
Protein 10 g
Ingredienser:

Morbär*

Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk

Ursprungsland: Turkiet
EU ekologimärket

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.