SugarBearHair

Läs mer om SugarBearHair här!

1 Produkt(er)

SugarBearHair

SugarBearHair är ett välkänt varumärke som producerar vegetariska och veganska vitamintillskott speciellt framtagna för att stödja ditt hår. SugarBearHairs söta och läckra vingummier innehåller en kombination av vitaminer som stödjer ett friskt hår. De välgörande vitaminerna är kända över hela världen bland andra har Kim Kardashian, Kylie Jenner, Emely Ratajkowski och andra stora influencers under flera år visat sitt stöd och sin kärlek till SugarBearHair.

SugarBearHair vitaminer

SugarBearHair är mest känt för deras Hair Vitamins och deras SugarBearHair Women's Multi Vitamins, som båda är fria från tillsatt gelatin, vete, gluten, soja, mejeriprodukter, jordnötter och animaliska ingredienser. Dessutom innehåller SugarBearHair Vitamins inte särskilt mycket socker, jämfört med andra liknande tuggbara vitaminer.

SugarBearHair Hair Vitamins

SugarBearHair har tagit fram en läcker och god hårvitamingummie, som är en unisex-produkt som passar alla hårtyper. Dessa HairVitamins SugarBearHair innehåller bland annat biotin och vitamin B12, som stödjer normal hårväxt. Dessa SugarBearHair gummies innehåller även zink, som bidrar till att underhålla normala naglar, samtidigt som de är berikade med en härlig bärsmak som du kan njuta av varje dag!

SugarBearHair Women’s Multi

Dessa Women’s Multi SugarBearHair-vitaminer är en multivitamin speciellt utvecklad för kvinnor. Dessa läckra vitamingummies ger dig ditt dagliga tillskott av vitaminer och mineraler. Kosttillskottet innehåller 12 olika vitaminer och mineraler, som bland annat hjälper till att stödja ett normalt immunförsvar.

När kan jag se resultaten av mina SugarBearHair-vitaminer?

SugarBearHair strävar efter att göra bra vitamintillskott som ger fantastiska resultat. Vitaminerna tillverkas i USA i anläggningar som är godkända av FDA, så du är säker på hög kvalitet varje gång du köper ett SugarBearHair-vitamin. Vitaminerna från SugarBearHair fungerar bäst med ett intag i en period på minst 3 månader, medan bästa resultat kan förväntas efter 6 månaders intag. Kom dock ihåg att resultaten varierar från person till person. På Med24.se kan du köpa vitaminerna i en förpackning med vitaminer för 1 månad eller i en större förpackning, där du får vitaminer för 3 månaders användning.


Köp de läckra hårvitaminerna och multivitaminerna från SugarBearHair - snabbt, tryggt och enkelt på Med24.se!

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.