Puori Växtbaserad Protein Booster - 317g

Puori Plante Protein Booster - 317g
Puori Plante Protein Booster - 317g
Puori Plante Protein Booster - 317g
Puori Plante Protein Booster - 317g
Se alla produkter från Puori & Puori x Green Kitchen Stories
Varunummer: 42248

NYHED från Puori x Green Kitchen Stories; Puori Växtbaserad Protein Booster

Det nya ekologiska, växtbaserade proteinpulvret från Puori härrör uteslutande från ärtor vilka har hög proteinkvalitet och innehåller många av de viktiga och essentiella aminosyrorna. Dessutom är detta växtprotein både ekologiskt och certifierat veganskt, vilket gör det till det ideala proteintillskottet för veganer och vegetarianer eller människor som vill äta mer växtbaserat och hållbart.

Dessutom har naturligt kalcium blandats i Puori Plant Protein Booster - denna kalk kommer från alger. Det kan vara en utmaning för många människor som äter växtbaserat att få i sig tillräckligt med kalcium genom sin kost.

Även om produkterna är speciellt utformade för veganer och vegetarianer, kan de naturligtvis användas av alla.

Bra för muskler, skelett och matsmältning

Proteiner hjälper till att upprätthålla kroppens muskelmassa - helt enkelt för att de innehåller några aminosyror som fungerar som byggstenar som underhåller och bygger våra muskler. Puori Plant Protein Booster består av rent ärtprotein, som innehåller många av de essentiella aminosyrorna som vi inte kan bilda själva och måste ha genom kosten. Dessutom spelar kalcium också en viktig roll i musklernas förmåga att fungera normalt - det går in och ut ur musklerna och fungerar därmed som en signal till musklerna.

Protein och kalcium bidrar också till att upprätthålla en normal benstomme. Eftersom vårt skelett huvudsakligen består av kalcium är kalk så klart viktigt att få i sig. Många drar nytta av ett kalciumtillskott och särskilt människor som i första hand äter växtbaserat, eftersom det kan vara svårt att täcka det dagliga behovet av kalcium om du inte konsumerar mejeriprodukter.

Vi vet alla att mag-tarmsystemet och matsmältningen i allmänhet är en viktig funktion i kroppen. Det är den som ser till att vi får näring in i kroppen från maten vi äter. Således är matsmältningsenzymer en viktig "spelare" i denna funktion, eftersom de säkerställer att kroppen kan absorbera näringsämnena i maten. Det är därför kalcium också är viktigt för din matsmältning - eftersom det hjälper till att matsmältningsenzymerna fungerar normalt.

Egenskaper:

  • Ekologiskt certifierat växtproteinpulver som innehåller alla essentiella aminosyror
  • Unik, lättlöslig protein booster utan eftersmak som kan tillsättas till smoothies, juice eller användas för bakning eller matlagning
  • Naturligt och lättabsorberat organiskt kalcium extraherat från tång som skördas noggrant för att bevara den lokala marina miljön

Certifierad vegansk - alltid testad och certifierad av tredje part för renhet och kvalitet

Puori x Green Kitchen Stories är en serie kosttillskott som är optimerade för att komplettera en växtbaserad diet. Produkterna är utvecklade med fokus på kvalitet, renhet och effektivitet, de kommer i en ny hållbar förpackning, är certifierade vegansk och alltid testade av tredje part och certifierade för renhet och kvalitet. Skanna QR-koden på produkten och se resultaten.

Det svensk-danska paret David Frenkiel och Luise Vindahl är paret bakom den prisbelönta vegetariska matbloggen och appen Green Kitchen Stories. De är bästsäljande författare till fem vegetariska kokböcker publicerade på mer än 15 språk. De har anhängare från hela världen och har varit föreångare för grönare matvanor de senaste 10 åren.

Tillsammans lanserar Puori och Green Kitchen Stories nu en serie kosttillskott som är av hög kvalitet och betonar renhet, effektivitet och kvalitet - och som är särskilt utvecklade för veganer och vegetarianer, men som kan användas av alla.

Dosering och användning:

1 måttsked dagligen. 
Pulvret kan blandas i smoothies, juice, i bakverk eller generellt i mat.


Innehåll: 317 g

Näringsinnehåll per 100 g:
Dagsdos Mängd Enhet DRI

Kalcium

1732

mg

217%

Energi

1654 kJ / 395 kcal

Fett

10 g

- varav mättade fettsyror

1 g

Kolhydrater

0,5 g

- varav sockerarter

< 0,5 g

Protein

76 g

Salt

2,1 g

DRI: Dagligt Referensintag för vuxna samt barn från 11 år.
- DRI ej fastställt
Ingredienser:

Ekologiskt ärtprotein isolat (95%), Alge calcium (Lithothamnion calcareum), Ekologisk rapsolja*

Är det angivet en * vid en ingrediens är den 100% ekologisk

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

EU ekologimärket Vegan Reg trademark

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.