Soleil Toujours

Soleil Toujours - effektivt solskydd och exklusiv hudvård i ett brand

Älskar du sol och sommar och allt det härliga därtill men samtidigt vill ta hand om din vackra hud på det mest naturliga och effektiva sättet? Då är en Soleil Toujours-produkt det perfekta valet för dig!

Grundaren av Soleil Toujours, Valerie McMurray, är en kvinna som älskar solens strålar och alla dess positiva effekter på kroppen. Hon var dock medveten om vilken effekten som solens UV-strålning kan ha på vår hud, både inifrån och utanpå och därför ville hon skapa solskyddsprodukter med fokus på både effektivitet och skonsamt innehåll. Helt enkelt ville hon sätta ihop något som var bättre än vad marknaden redan kunde erbjuda. Här föddes Soleil Toujours och märket kombinerar lyxig hudvård för absolut alla hudtyper med högt och naturligt bredspektrum solskydd, så att du kan bevara din hud ung och vacker så länge som möjligt.

Rena mineraler - naturligt solskydd

Soleil Toujours produkter garanterar dig högsta möjliga UVA- och UVB-skydd genom att kombinera hudsäkra kemiska solfilter av hög solfaktor med 100% rena mineraler, som ger ett brett spektrum av fysikaliskt solskydd genom att reflektera solens skadliga strålar från huden. Kombinationen av de två ger långvarigt skydd med vattenfast effekt i upp till 80 minuter.

För att skapa produkter som bäst möjligt tar hand om både kroppens hälsa och värnar om naturen har Soleil Toujours sammanställt sina produkter av rena, biologiskt nedbrytbara och så långt som möjligt ekologiska ingredienser, vars aktiva ingredienser har goda egenskaper för din hud. Krämerna har ett högt naturligt vårdande innehåll rika på antioxidanter, som förutom att ha en skyddande effekt mot fria radikaler och yttre miljöpåverkan, också vårdar och ger näring till din hud på djupet.

Den milda formulan har följande egenskaper:

  • SPF utan skadliga ämnen
  • Innehåller inga syntetiska färgämnen
  • Fri från paraben- och silikonämnen
  • Utan mineralolja, ftalater och sulfater
  • Glutenfri och vegansk

Härmed tillför du inte hormonstörande ämnen i kroppen, som ofta finns i många andra solvårdsprodukter.

Soleil Toujours välkomnar sol och naturlighet och tar väl hand om miljön

Eftersom varumärket värnar om naturen och vår miljö används massor av innovativa biologiskt nedbrytbara komplex i deras formularer, varav de flesta är 100% veganska och fyllda med växtbaserade ingredienser som extrakt och oljor. Dessutom är hela sortimentet certifierat Cruelty Free samt Reef Safe- eller Friendly för att ta hand om djuren, våra hav och korallrevet. De fantastiska solvårdsprodukterna förpackas i återvinningsbart emballage som kommer i FSC-certifierade askar i hållbart material. Soleil Toujours är ett brand från USA, där också alla produkter produceras.

Läckra solvårdsprodukter för alla behov

I Soleil Toujours läckra produktserie hittar du både sollotions för kropp och ansikte, lätta solspray som passar dig med en aktiv livsstil, fantastiska närande after-sun-produkter, somriga brun-utan-sol produkter och den finaste kosmetika berikad med solfilter - alla deras produkter ger dig ett mineralbaserat bred spektrum solskydd och djupgående hudvård, alla emballerade i de vackraste förpackningar med exklusiv design. Utforska det stora sortimentet här på Med24 - alltid billiga priser, hållbar och snabb leverans och möjlighet till gratis frakt.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.