Zarkoperfume The Muse - 30 ml

1
Se alla produkter från Zarkoperfume
Varunummer: 46560

Zarkoperfume The Muse - Banbrytande, varm och feminin molekylär doft inspirerad av ren kärlek

The Muse Eau de Parfum från Zarkoperfume är en underbar, varm och lätt molekylär parfym som har en mycket personlig historia. Inspirerad av kärleken till sin fru under 30 år har mannen bakom Zarkoperfume, Zarko Ahlmann Pavlov, skapat en doft som syftar till att belysa den renhet och värme som kvinnan gömmer i hjärtat.

"Under hela mitt vuxna liv har jag haft möjlighet att vara nära den mest inspirerande kvinnan i mitt liv - min fru, min bästa vän och min själsfrände. Hon är min värsta kritiker och den person som har lärt mig om livet - att vara tolerant, att vara ödmjuk och aldrig ge upp.

THE MUSE  är tillägnad henne och dem som vill känna hur jag känner när jag är nära henne - hennes milda leende, värme i ögonen och känslan av att bli älskad i det oändliga.

Denna parfym har varit under utveckling under många år eftersom mina känslor kring THE MUSE, har varit svåra att inkapsla i en flaska, min kärlek under 30 år,.

THE MUSE har inga topp-, hjärta- eller bottennoter - den framkallar bara en oskyldig, ren och varm känsla. Avsikten är inte att avslöja en kvinnas hemligheter, utan bara att dela det renaste och mest äkta i världen - kärlek. En känsla som finns djupt inne i din själ. "
- Zarko Ahlmann Pavlov

Limited edition storlek

Innehåll: 30 ml

Ingår i kategorierna
  1. Skönhet
  2. Parfym
  1. Kroppsvård
  2. Reseset

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.