B3 Onye Vibrator, pink

B3 Onye Vibrator, pink
B3 Onye Vibrator, pink
B3 Onye Vibrator, pink
Se alla produkter från Big Teaze Toys
Varunummer: 5502
B3 Onye Vibrator är både tilltalande för ögat och kroppen. Vibratorn levereras i en exklusiv presentförpackning och med sin fina design gör den sig bra som present till den du älskar. Onye Vibrator är noggrant utarbetad av phtalat-fri plast, hygieniskt rostfritt stål och icke-porös silikon. Onye har åtta olika typer av vibrationer: 3 hastigheter, från mild till intensiv och 5 mönster av pulsering för en mängd njutbara upplevelser!

Tidens kvinnor har testat vibratorn där den fick 5 stjärnor av 5. De skrev bland annat: "Onye vibrator - En lyxig present till din älskare (eller dig själv) Onye vibrator har snygg design när den är som bäst och med en överraskande kraftfull motor. Den cylinderformade och kompakta "kroppen" är både användbar för att massera dig och honom, och dess subtila och vackra design gör den till en elegant gåva. Vibratorn är vattentät och har åtta vibrationsstadier med tre hastigheter från mycket mild till mycket intensiv och fem typer av pulser för extra njutning. "

Vibratorn mäter 11 cm i längd och 2,8 cm i omkrets. Lyxig satin-fodrad presentask ingår. Kräver 3 AAA-batterier (ingår ej).

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.