SB12 Mild - 250 ml

SB12 Mild - 250 ml
Se alla produkter från SB12
Varunummer: 6388

SB12 Mild - 250 ml

SB12 Mild mot dålig andedräkt har en mild smak, men samma effekt som de andra SB12-produkterna. Den utvecklades på begäran av användare i en mildare smakprofil.

SB12 arbetar i 12 timmar, produkten binder sig kemiskt till vävnaden i munhålan. Produkt utvecklades, utvärderades och dokumenterades med hjälp av en gaskromatograf(ett särskilt utformat instrument som kan registrera svavelgaser), det finns endast ett fåtal av i världen.

SB12 förhindrar uppkomsten av dålig andedräkt genom att neutralisera och förhindra uppkomsten av gaserna svavel hos bakterierna, det som orsakar dålig andedräkt.

SB12 innehåller fluorid
Eftersom många väljer att skölja med SB12 direkt efter tandborstning, har produkten i förebyggande syfte tillsats 0,05% natriumfluorid. Fluorid skyddar mot karies. Om du har ordinerats fluorsköljningar, tala med din tandläkare eller tandhygienist om användningen av SB12.

Användning:
Gurgla och skölj munnen efter tandborstning med cirka 10 ml(2 teskedar) SB12 i ½ till 1 minut och spotta sedan ut vätskan.
SB12 är långtidsverkande, Munsköljning en gång dagligen ger en effekt för i 12 timmar eller morgon och kväll och effekt i 24 timmar.

För bästa effekt: Skölj med vatten innan du sköljer med SB12 efter att du borstat tänderna. SB12 innehåller också 0,023% fluor som skyddar mot karies och ger en fluorsköljning.
Om du redan har ordinerats att skölja med fluor, fråga din tandläkare om användning innan du använder SB12.
Tips: Skölj med SB12 efter tandborstning på kvällen för att vakna upp med frisk andedräkt på morgonen.

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Ingår i kategorierna
Munskölj och munspray

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.