SB12 Duo Munvatten - 250 ml

SB12 Duo Munvatten - 250 ml
Se alla produkter från SB12
Varunummer: 6386

SB12 Duo Munvatten - 250 ml

SB12 Duo Munvatten mot dålig andedräkt ger frisk andedräkt och starka tänder!

SB12 duo är ett munvatten för dålig andedräkt, med fluorskölj som skyddar dig mot karies. SB12 duo neutraliserar de ämnen och processer som orsakar dålig andedräkt. Den innehåller en unik kombination av klorhexidin och zink i låga koncentrationer. Flera studier har visat att detta snabbt ger och frisk andedräkt i 12 timmar. Sammansättningen som forskare vid Universitetet i Oslo har nått, är patenterad och unik för SB12-produkterna.

Starka tänder
SB12 duo innehåller 0,05 procent natriumfluorid. Daglig sköljning med fluor har en väldokumenterad effekt mot karies och är ett mycket bra komplement till fluortandkräm.

Munvatten, som innehåller en tillräckligt hög halt av natriumfluorid (0,05 till 0,2 procent) ökar tandkrämens fluoreffekt på tänderna när du sköljer efter borstning. Fluoren tränger in i tandytan som blir stark och motståndskraftig mot syraangrepp.

En produkt - dubbel effekt! 
Från och med nu är valet av munvatten enkelt: SB12 duo ger både fräsch andedräkt och starka tänder. Dessutom är smaken stark och uppfriskande, varför effekten kan kännas!

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Ingår i kategorierna
Munskölj och munspray

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.