SARD Sugkopp storlek 1 - Ansikte / hals

Ge dig själv en "naturlig ansiktslyftning" med SARD Sugkopp storlek 1. Den är 1,5 cm i diameter och är lämplig för ansikte och hals.
Se alla produkter från SARDkopenhagen
Varunummer: 24237

Ge dig själv en "naturlig ansiktslyftning" med SARD Sugkopp storlek 1. Den är 1,5 cm i diameter och är lämplig för ansikte och hals.

Ansamling av toxiner i bindväv är orsaken till celluliter, slapp vävnad och dålig blodcirkulation. För mycket syra ackumuleras i kroppen och ger avfallsprodukter i bindväv, mörka ringar och påsar under ögonen.

I ansiktet ser det ut som som slapp, grå, livlös och tråkig hud med en tendens till ansamlingar runt ögon och hakparti. Särskilt kan det upplevas ätskeansamling på morgonen. Många upplever också mörka ringar och svullnader.

För att minska dessa problem kan man bearbeta vävnad genom åtstramande oljor och sugkoppar.


Användning:
Sugkoppen strl.1 lämpar sig för ansikte och hals
Rengör ansiktet innan sugbehandling. Applicera hudolja, eventuellt ren arganolja, och kör försiktigt med koppen horisontellt på halsen, från mitten och sedan från hakan upp, om 3 gånger i varje bana. Kör upp längs nasolabiala linje från haka upp till näsa. Runt ögonen, kör försiktigt från näsa och ut till tinningen. På pannan kan du både köra horisontellt eller vertikalt uppåt.

Huden blir röd och varm och blodcirkulationen ökar verkligen, vilket resulterar i massor av färskt syre och näringsämnen till hudceller och elastin och kollagenfibrer i huden. Du kan kalla det en naturlig "ansiktslyftning". Huden absorberar de aktiva ingredienserna från olja serum och dag / nattkräm och vätskeansamlingar mer effektivt och de blir synbart mindre.

Sugkopparna finns i flera storlekar för att passa olika delar av kroppen

Här kan du se ett exempel på en behandling:Innehåll: 1.
Ursprungsland: Tyskland

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Ingår i kategorierna
Apelsinhud

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.